Marshall 6100 30th Annniversary

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Marshall 6100 30th Annniversary

Příspěvek od Kinx »

tak to muzou bejt treba blby patice? kazdopadne to doma sam asi dokupy nedas
reason

Příspěvek od reason »

dalabo píše:
reason píše:[

pánové, zkusme být konstruktivní = zkusme najít odezvu u adekvátních oficiálních nebo legendárních handmade servismenů apod. jinak to nemá smysl.

vaše příspěvky mě zajímají, ale s3re mě když se hádáte kvůli jedné poje.ané zkušenosti. :oops:
Co je *handmade servismen* ? Někdo robí servis rukama někdo nohama bo co ? :-D
HOT, ESH, Rockwell, Rozdall, Zeman - jejich koncepce výroby se označuje jako handmade nebo handbuilt. netušil jsem, že si takový puňťa. příště musím být preciznější...
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

je :) (nic ve zlym teda :) )

a kdyz si to proctes, tak umaz rockwell i esh, hlavne rockwell, to je nesika a neznalec :)
dalabo

Příspěvek od dalabo »

reason píše:
dalabo píše:

pánové, zkusme být konstruktivní = zkusme najít odezvu u adekvátních oficiálních nebo legendárních handmade servismenů apod. jinak to nemá smysl.

vaše příspěvky mě zajímají, ale s3re mě když se hádáte kvůli jedné poje.ané zkušenosti. :oops:
Co je *handmade servismen* ? Někdo robí servis rukama někdo nohama bo co ? :-D
HOT, ESH, Rockwell, Rozdall, Zeman - jejich koncepce výroby se označuje jako handmade nebo handbuilt. netušil jsem, že si takový puňťa. příště musím být preciznější...
Jakou má souvislost poprask co někteří dělají kolem handmade výroby nějakých zesilovačů s opravou Marshallu 6100 ?
Sem možna hlupák ale když mi zdechne automat v Audi neřešim frajera co hand made staví obytne nástavby na Aviu.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

me zas moc nesedi analogie mezi zesakama a autama, ty bys dal 20 let starou vylitanou audinu do autorizovanyho servisu? nebo rovnou do Ingolstadtu ? :) V obou pripadech bych spis zvolil proverenyho lokalniho mechanika ;)
dalabo

Příspěvek od dalabo »

20 roku stary zesik není rovný 20 roků starému autu to tak 3 roky starému :-) bavime se o Marshal poctive řady ne o činčin Blakheart Valveking Bugera Crate. Nevim že by mněl 20 let stary zesik byt stary odepsany bez ceny sem z generace kde sme na takovou věc šetřily několik roků a vážim si dobrých věcí.
No v každem případě auto patří k dobrému mechanikovi. Ty bys ho dal na opravu převodovky karosářovi co u tebe naproti robí ***handmade !!! *** na Aviu obytne nástavby ?
reason

Příspěvek od reason »

dalabo píše:20 roku stary zesik není rovný 20 roků starému autu to tak 3 roky starému :-) bavime se o Marshal poctive řady ne o činčin Blakheart Valveking Bugera Crate. Nevim že by mněl 20 let stary zesik byt stary odepsany bez ceny sem z generace kde sme na takovou věc šetřily několik roků a vážim si dobrých věcí.
No v každem případě auto patří k dobrému mechanikovi. Ty bys ho dal na opravu převodovky karosářovi co u tebe naproti robí ***handmade !!! *** na Aviu obytne nástavby ?
vyměnit díl starý díl za nový umí každý debil, ale opravit ho nebo ho adekvátně nahradit umí právě ti homebuilt.
dalabo

Příspěvek od dalabo »

vyměnit díl starý díl za nový umí každý debil, ale opravit ho nebo ho adekvátně nahradit umí právě ti homebuilt.
ESH ve starem Fenderovi vymněnil 22 starych součástek za nové: je jako každý debil ?! To abych věděl.

Potřebuju spravit ART SGE dej typa na homebuilt co tam nebude mněnit součástky za nove ale adekvatně opravi display svěcenou vodou oživi tekute krystaly opravi chyby v RAM ja takoveho homebuilt chcu !
grock

Příspěvek od grock »

ART SGE MACH 2 ? Co na něm ?Skoky v hlasitosti ?
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
dalabo

Příspěvek od dalabo »

ART SGE. Ale to je skorem stejné: Mach II. má sampler a víc presetů.
Skoky hlasitosti ? O tom něco říkal původni majitel ale že to někdo před 10 rokama opravil. Mám zničený LCD a ještě se někdy po zapnuti zasekne a vypiše kod chyby což má být defekt RAM. Někdy se nedá použít delay chrčí při delších časech.

Ty máš Mach II. a je OK ? Nebudeš to prodávat ?
grock

Příspěvek od grock »

Už ho nemám...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Co už: SGE potřebuju mám na to udělané dobré presety ale ten muj kus je KO. Jesli bude lepčí koupit jiny a tento nechat na díly. Ty si to měl dlouho a mnělo to nějake vážnější poruchy ? Mně mrzi že v tom mojem je posledni verze firmware s nějakym IO expanderem kery normalni SGE nema protože puvodnimu majiteli v zaruce zdechnul a dali do toho novou zakladni desku.
mr_mocak

Příspěvek od mr_mocak »

Jenom poznánka k tomu mýmu rozbitýmu Marshallu 6100 - prodejce pan Jakub Siňor (jeden z pořadatelů Mighty Sounds, mj. kytarista Prague Conspiracy) mi "zapomněl říct", že když přelampovával, vrazil tam čtveřici nespárovanejch lamp a nezabýval se nějakým biasem. Proudy naměřený na lampách jsou 31.4, 35.6, 35.4, 32.5. Dvě už to maj skoro za sebou, takže mě teď čeká znova přelampování a seřízení. A za tohle jsem mu dal dvacet tisíc. Hlava byla podle jeho slov měsíc po generálce v odborném servisu. A to jsem ještě nezmínil, že mi nebylo umožněno hlavu vyzkoušet a po dovezení domu (kupodivu:)) nehrála vůbec - potenciometry byly zoxidovaný tolik, že některý až půl dráhy vynechávaly. Jsem blbej já, že jsem vzal zajíce v pytli, ale i tak - pozor na tohoto člověka..
- Washburn G-IV (Seymour Duncan SH-4 a SH-2N), Fokus SG (R.M. Pickups)
- Mesa/Boogie 50/50
- Line6 POD Xt Live
- Marshall 1960AV, 4x12" (v30)

STEELFAITH: http://bandzone.cz/steelfaith
KRLEŠ: http://krles.cz
SYNOVÉ VÝČEPU: http://synove-vycepu.cz
grock

Příspěvek od grock »

to dalabo:
už ani nevím jak dlouho jsem ho měl, ale víc jak 10 let už ho nemám. Problém jsem měl jedinný- skoky v halsitosti, jinak ne.
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

mr_mocak píše:Jenom poznánka k tomu mýmu rozbitýmu Marshallu 6100 - prodejce pan Jakub Siňor (jeden z pořadatelů Mighty Sounds, mj. kytarista Prague Conspiracy) mi "zapomněl říct", že když přelampovával, vrazil tam čtveřici nespárovanejch lamp a nezabýval se nějakým biasem. Proudy naměřený na lampách jsou 31.4, 35.6, 35.4, 32.5. Dvě už to maj skoro za sebou, takže mě teď čeká znova přelampování a seřízení. A za tohle jsem mu dal dvacet tisíc. Hlava byla podle jeho slov měsíc po generálce v odborném servisu. A to jsem ještě nezmínil, že mi nebylo umožněno hlavu vyzkoušet a po dovezení domu (kupodivu:)) nehrála vůbec - potenciometry byly zoxidovaný tolik, že některý až půl dráhy vynechávaly. Jsem blbej já, že jsem vzal zajíce v pytli, ale i tak - pozor na tohoto člověka..

Heh, to byl ten muj, ja mu to ale pravda nechaval pred prodejem na vikend do studia, aby si s tim poradne zablbnul a zjistil vsechny duhy i neduhy...jeste tam neslapal jeden vystup na repro...ted nevim ktery z nich...potaky pravda taky uplne idealni nebyly, ale ze by to vynechavalo, to ne...no mel to nekdy od jara, takze je mozny, ze se leccos zmenilo...
dalabo

Příspěvek od dalabo »

grock píše:to dalabo:
už ani nevím jak dlouho jsem ho měl, ale víc jak 10 let už ho nemám. Problém jsem měl jedinný- skoky v halsitosti, jinak ne.
To je nějaka častější vada to same to dělalo předchozimu majiteli tak 5 skoku během hrani ale někdo to nakonec spravil.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“