Behringer GMX 210-Input jack
Pravidla fóra
Behringer GMX 210-Input jack
Dobry den, kombo GMX 210 od Behringeru vlastnim uz par rokov, no vyskytol sa problem. Samica kam v podstate zapajam kabel, teda hlavny input jack je zrejme poskodena pretoze mi kabel nedrzi pevne, co sa prejavuje praskanim, alebo mi ho uplne vysunie a stratim signal. Hladal som na roznych forach, ci na strankach behringeru, no nemozem nikde zohnat tento nahradny diel. Neviem totiz o aky typ presne ide. Mohol by mi niekto pomoct s tym kde mam danu suciastku zohnat ? Dakujem velmi pekne 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Behringer GMX 210-Input jack
Je docela možné, že se pouze přimáčknul k okraji takový ten plátek, co má jack držet na místě. Prvně bych zkusil ho nožíkem nebo něčím podobným ohnout ho zpět do původní polohy, než začneš montovat nové součástky.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: Behringer GMX 210-Input jack
Problem je, ze ja som to uz mal rozobrate a opravil som to, no ten pliesok je dost oslabeny, tak sa bojim aby mi to uplne neodislo ... kebyze sa mi nieco take stane na koncerte,,,,ani si radsej nepredstavujem