Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše sny

Příspěvek od Red Bull »

Rocky_MK píše: jeden relic stratík ( má mojo, že, Redbulle ;) )

O MOJO si můžete plácat, kdekoliv co chcete, ale chyba je tu podsouvat nějaké popichování a ještě někomu jako jsem já (který čte prakticky celé fórum).

Odkazuji tě na kodex uživatelů.
1. Slušné chování:
Je to jedna z nejdůležitějších součástí pohybu na fóru. Texty svých příspěvků piště vždy slušně, bez urážek, nadávek, útoků na jiné uživatele i kohokoliv jiného. Nebude tolerován žádný projev rasismu a xenofobního chování. V konečném důsledku může být váš účet zablokován, a tím znemožněn pohyb na fóru.
5. Odpovědi v topicu:
- Odpovídejte konstruktivně a k věci. Diskuze by se má stále držet tématu, které bylo na začátku.
Popichování v sekci elektrických kytar je absolutně mimo mísu a dochází tak k porušování pravidel + pokus o flame. Kdyby to bylo v UG, tak to neřeším, ale sem to nepatří.

Udělám tedy svůj oblíbený krok - jakýkoliv příspěvek související s tímto příspěvkem bude vymazán. Pokud nějaký uživatel má s tímto rozhodnutím jakýkoliv problém, tak může reagovat v příslušném tématu.

hudebniforum-cz/stiznosti-na-admina-mod ... 6-460.html

Nebo pokud mi chce někdo poslat rozhořčenou SZ, tak taky může rád si jí přečtu.

Prosím vraťte se tedy k původnímu znění tohoto tématu.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Nevím sice, jestli to je můj vysněný zvuk, ale jisté je, že za tohohle hocha bych se rozhodně nezlobil :)

Obrázek
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

Obrázek
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Obrázek
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

taky bych si dal takovouhle "blondýnu" líbit :wink:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Johndie
last.fm: http://www.last.fm/user/Johndie
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/johndierocks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johndie »

jastud

Příspěvek od jastud »

MrB14ck píše:taky bych si dal takovouhle "blondýnu" líbit :wink:
Jojo, dělej jak dělej u telete stejně nakonec skončí všichni :) Leo Fender to prostě napoprvé trefil nejlíp.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jastud píše:
Jojo, dělej jak dělej u telete stejně nakonec skončí všichni :) Leo Fender to prostě napoprvé trefil nejlíp.
:) taky mam ten pocit
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

jastud píše:
A pak nemám mít dilema, jakou kytaru koupit. Bach/Fokus LP/SG nebo Squier Tele, ale to rozhodování...každý den chci něco jiného :mrgreen:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

at koupis co koupis, stejne budes chtit dost mozna casem dalsi a jinou :D
Rocky_MK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Chci tele i LP ( SG beru jako "když už ne lespaulku, tak aspoň SG" ), jen v jakém pořadí ... ale řekl bych, že ten |Telecaster bude pro mě zatím fin. dostupnější
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Rocky_MK píše:
jastud píše:
A pak nemám mít dilema, jakou kytaru koupit. Bach/Fokus LP/SG nebo Squier Tele, ale to rozhodování...každý den chci něco jiného :mrgreen:
Díváš se moc do lowendu - IMHO je lepší, finančně něco přihodit, projít bazar a vybrat nejlépe hrající kytaru. Například občas se vyloupne na bazaru Fender Swamp Ash (Tele, Strat) - to mi přijde lepší, že Fokus, Bach atp.

Můj sen? Nová elektronika + snímače do Jolene.

Rocky_MK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Děkuji za přínosnou radu. Jsem zas o něco chytřejší - vida, člověk se má pořád co učit :idea:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Ano netrpělivost je zabijákem nejlepších koupí.

Teorge

Příspěvek od Teorge »

Jj, člověk utratí peníze a hned na to se objeví kytara jeho snů, kterou už si kvůli předchozí koupi nemůže dovolit :D
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Buď sem měl štěstí, nebo jsem prozíravej, zcela jistě nemám pořádný progress.. Ale mě ty moje holky co jsem si pořídil (obě první koupě) pořád stačí, pořád je mám rád a pořád nám to spolu klape. A že to bude už nějakej ten rok. I takoví se občas najdou :)

P.S.: A že to nejsou lady z první ligy snad nemusím dodávat :wink:
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Red Bull píše:Ano netrpělivost je zabijákem nejlepších koupí.
+1 True story bro :wink:
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Teorge píše:Jj, člověk utratí peníze a hned na to se objeví kytara jeho snů, kterou už si kvůli předchozí koupi nemůže dovolit :D
Proto by si člověk měl koupit rovnou tu kytaru svých snů :wink: . V některých případech by to asi byl běh na hodně dlouhou trať, ale zase podle mě lepší, než si koupit jenom nějakou náhražku a pak další a další až nakonec zjistíš, že za ty peníze, co jsi do toho dal, bys už třeba měl tu svoji vysněnou.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
petan

Příspěvek od petan »

http://www.youtube.com/watch?v=utC20_4z ... ure=relmfu
tak třeba na tohle kdybych šetřil, tak se k hraní asi nedostanu :) ale je úžasná
Rocky_MK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Tak ale na druhou stranu si nemyslím, že Bach nebo Fokus musí být nutně špatná koupě, když se vybere dobrý kus - nejsem profi hráč a nepotřebuju tudíž profi nástroj :) Navíc převažuje domácí brnkání, občasné jamování s kámošema, v kapele na kytaru hraju minimálně a live hraní zatím vůbec :wink: jenom jednou jedinkrát, a to jsem byl "kytarista" 4 měsíce a hrál jsem jediný song jako host s kámošovou kapelou :D Jasně, že za ty prachy, co do toho vrazím, chci to nejlepší, ale já nikdy na žádný origo Fender Telecaster nehrál ( dvě minuty brnkání nasucho v kytarách se nepočítá ), stejně jako Gibson LP, SG, apod, takže opravdu nevím, jak se ta kytara za jakých situací chová. Zato Bach jsem v prackách měl ( Les Paulka, nedokážu přesně určit která, snad tahle http://www.bachmusik.com/bach-pl-03-wh-cr_p1790 , hlavní je, že měla lepený krk ) a hrálo se mi na ni krásně pohodlně a člověk prostě při hraní poznal, že to zní jinak než stratík...
No a po Fokuskách se dívám průběžně, čtu na fóru zkušenosti s nimi a převládá spokojenost za ty prachy, takže kdyby byla příležitost, klidně Fokusku vezmu...počítám s bazarem a rozhodně s osobním vyzkoušením a předáním...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“