jak nadupat strata ?
Pravidla fóra
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
jo to muzes.. ale ustanou ti tam diry po tom singlu co je uchyceny nasikmo... ja bych asi sel jinou cestou - zkusil bych si koupit nejaky china pickguard a je... a jestli nebudou sedet presne diry u toho noveho pickguardu ta bych to prevrtal a jeD.e.x.t.R píše:můžu dopřípadě do mího picguardu vybrousit díru a vyvrtat dirky na šroubky sám ??
no treba na soller guitars jsou pickquardy na strata za 150Sk.. takove ty jednovrstve obycejne.. ty vicevrstve pak za 250sk.. postovne je 80Sk... takze zadna hruza bych rekl... asi bych se ani nesnazil neco rezat a vrtat kdyz muze byt jina cesta a jeste k tomu tak jednoducha...D.e.x.t.R píše:mno kdyš neseženu právě pickguard s dírou na HB tak sem přemejšlel že bych to vybrousil vzal třeba černou pásku a okolo bych to přelepil nějak rovnstraně aby to nebylo oškliví a je to a díry si převrtám... hm ?
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Máš rozštelované tremolo ni?D.e.x.t.R píše:a eště mám problém jak sem jí rozebral tak sem nadal struny spátky a ta kytara se mi po minutě hraní celá rozladí ubec nevim čim to muže být..
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Já ti nevim já mám Tune-O-Matic takže ti moc neporadím ale mám chytrou knihu a ta praví že máš pod cosi zarazit třeba balíček karet a až je naladěno tak ty karty samy vypadnou to je šecko co vím o ladění na StratoviD.e.x.t.R píše:na tremolo sem fakt nešahal půl roku uplně v pohodě a ted sem sundal struny kouknul sem se pod kapotu a rozlaďuje se to..
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Jak se ta knížka jmenuje. .??Joey píše:Já ti nevim já mám Tune-O-Matic takže ti moc neporadím ale mám chytrou knihu a ta praví že máš pod cosi zarazit třeba balíček karet a až je naladěno tak ty karty samy vypadnou to je šecko co vím o ladění na StratoviD.e.x.t.R píše:na tremolo sem fakt nešahal půl roku uplně v pohodě a ted sem sundal struny kouknul sem se pod kapotu a rozlaďuje se to...
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Kytarář-možná by nebylo špatný to dat do ruku nějákýmu zkušenýmu . .D.e.x.t.R píše:nevim co mám dělat no... asi to budu muset zkoumat a nevim jestli sou špatný kolíky nebo co fakt nevim

- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Kniha se zove tuším "Kytary" a myslím že to napsal jistý ChapmanMetallistic píše:Jak se ta knížka jmenuje. .??Joey píše:Já ti nevim já mám Tune-O-Matic takže ti moc neporadím ale mám chytrou knihu a ta praví že máš pod cosi zarazit třeba balíček karet a až je naladěno tak ty karty samy vypadnou to je šecko co vím o ladění na StratoviD.e.x.t.R píše:na tremolo sem fakt nešahal půl roku uplně v pohodě a ted sem sundal struny kouknul sem se pod kapotu a rozlaďuje se to...
Mně to něco říká .. !!!
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
JJJoey píše:Kniha se zove tuším "Kytary" a myslím že to napsal jistý ChapmanMetallistic píše:Jak se ta knížka jmenuje. .??Joey píše: Já ti nevim já mám Tune-O-Matic takže ti moc neporadím ale mám chytrou knihu a ta praví že máš pod cosi zarazit třeba balíček karet a až je naladěno tak ty karty samy vypadnou to je šecko co vím o ladění na Stratovi.
Mně to něco říká .. !!!