Malé lehké kombo do 2000

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
speed8
Kontaktovat uživatele:

Re: Malé lehké kombo do 2000

Příspěvek od speed8 »

Kua to máš jedno, jestli koupíš kabel za 400 nebo 800. Máš kapesné? Počítám, že jo, takže jestli se ti posere nebo ti připadne míň kvalitní, tak si může potom za kapesné koupit nový.
Mi rodiče nikdy nedali peníze na kytaru - taky jsem se o ně neprosil :roll:
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Kuliman píše:Uvažuju nad tím monster, akorát 6,3m verze za 840Kč, ale nedá se rozmontovat, dá se ten Planet wawes rozmontovat?
Můžu vědět proč ho chceš rozebírat, když :arrow:
Kuliman píše: Já nejsem bohužel typ "udělej si to doma" a navíc nemám pájku :D
Kuliman

Příspěvek od Kuliman »

MilanT píše:
Kuliman píše:Uvažuju nad tím monster, akorát 6,3m verze za 840Kč, ale nedá se rozmontovat, dá se ten Planet wawes rozmontovat?
Můžu vědět proč ho chceš rozebírat, když :arrow:
Kuliman píše: Já nejsem bohužel typ "udělej si to doma" a navíc nemám pájku :D
Kdyby se mi náhodou pos*al tak mám známího, který by mi ho zpravil. Jinak kapesný nemám a rodiče mi sami řekli že mi jsou ochotni koupit kombo (protože mě sami přihlásili), co se týče kabelu tak ten si kupuju sám z vlastních peněz a o peníze se taky neprosím :roll:
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX

Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
minibb

Příspěvek od minibb »

Já bych si v první řadě pořídil pájku a naučil se pájet. Měl jsem varvik a ten se pod*lal, tak jsem si pořídil pájku, naučil se pájet(ikdyž takovej jack na káblík kabel zvládne i pětiletý děcko) a pájel jsem. Až budeš měnit snímače, budeš (ty nebo tví rodiče) vyhazovat peníze za kytaráře? Spousta lidí teď bude namítat, že na tom není nic špatného,ba dokonce si můžu kytaru/snímače/kabel zničit, ale já budu osobně preferovat to, že si budu pájet věci sám. Naučit se s pájkou neni nikterak extra těžký. Ale hlavně: To jak dlouho ti kabel vydrží záleží (většinou :)) na tom, jak s nim zacházíš. Většinou proto, že mi jednou odešel kabel asi po dvou hodinách hraní, načež jsem ho zpájel a teď, ačkoliv po něm jezdím židlí, mi už dva roky bez poruchy vydržel.
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Kuliman

Příspěvek od Kuliman »

Dnes mi přišlo MicroCuber i ten kabel PW. S MicroCube maximální spokojenost, čekal jsem daleko horší aparát, díky Nero :)

jen mám ještě dotaz, jak se dá ladit s tím Tuning fork? nemám ponětí jak podle jednoho tónu mám naladit celou kytaru přesně ?
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX

drahec

Příspěvek od drahec »

tož podle sluchu, přes kostku si pustíš "jen" referenční ton, aby ses měl čeho držet..

a tady máš když tak popsaný jak na to:

Kuliman

Příspěvek od Kuliman »

jo tenhle způsob znám, doufal jsem, že v tom bude nějaká vychytávka :D takhle se mi zatm nepodařilo nikdy naladit kytaru úplně přesně, takže mi docela vadí že tam nedali normální chromatickou :?

hatrson

Příspěvek od hatrson »

A co takhle Laney Linebacker LR-5? 5ti-wattový modelingový kombíčko na baterky.

EDIT: Sorry. Nevšim jsem si, že už je to vyřešený... :|
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

SynysterGate$ píše:
Do 2tisíc se dá sehnat i Crate FW15R, které není špatné.
to je moc pěkné, ale on chtěl malé a lehké. Když nechce tahat autobusem sedmikilové Cube15 s 8" reprákem, je myslím docela logické, že desetikilové FW15R s 12" reprákem není to, co chce ...
vím že je to teď už OT, ale nedalo mi to :roll:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Kuliman píše:jo tenhle způsob znám, doufal jsem, že v tom bude nějaká vychytávka :D takhle se mi zatm nepodařilo nikdy naladit kytaru úplně přesně, takže mi docela vadí že tam nedali normální chromatickou :?
Jen trénuj, ladit podle sluchu je základ :wink:

Jinak blahopřeju ke koupi, snad budeš spokojen.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“