Blackstar Amplification
Pravidla fóra
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blackstar Amplification
Chystám sa kúpim z bazáru hlavu ht-5h, takmer novú, ešte v záruke a problém je, že to budem brať bez vyskúšania. Predávajúci píše, že s tým nemá problém, ale trošku sa toho bojím.
HT-5H jsem měl a ta ten problém se smyčkou má. Nejde o chybu jednoho kusu. Mají to tak všechny.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Tak ti to ujasnime. ht-5h tento problém má (každý kus) a ht-5rh (verzia s reverbom) by tento problém už mať nemala?
Asi tak. Jsou to jiné aparáty. Verze s reverbem je novější a má oddělené korekce.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom prípade nebudem nič riskovať a radšej pôjdem do novej 5rh. Ďakujem
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No, na webu se jistě dá najít dost návodů, jak ten apec modifikovat a problému se zbavit. Otázka je, jestli se ti v tom chce rejpat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
No to sa mi naozaj nechce. Aj tak som pôvodne plánoval kúpiť verziu s reverbom, iba tento bazárový kúsok ma oslovil a chcel som ten reverb obetovať. Ale ak to má robiť problémy, tak radšej kúpim predsal verziu s reverbom.
Ak by si oželel ten reverb tak podstate za cenu nového 5rh sa dá kúpiť Laboga The Beast. Plus má tu funkciu čo nemusíš mať reprobox. Tak môžeš hrať iba so slúhadlámi.Ivan.ps píše:No to sa mi naozaj nechce. Aj tak som pôvodne plánoval kúpiť verziu s reverbom, iba tento bazárový kúsok ma oslovil a chcel som ten reverb obetovať. Ale ak to má robiť problémy, tak radšej kúpim predsal verziu s reverbom.
Gear: Godin Progrresion, Schecter C1 w/SD TB4 + SH2 and 10-52 strings, Dunlop 87B Trigger, Laney TT50H, Checha 1x12 Open Back Cab - Celestion GT75; TC Electronic G-Sharp, CarlMartin 2WAH, Korg PitchBlack, Alesis iO2 Express + Amplitube3 + Reaper
https://www.youtube.com/user/Truecrew01 (Band)
http://bandzone.cz/guitarelectrification (Project)
https://www.youtube.com/user/Truecrew01 (Band)
http://bandzone.cz/guitarelectrification (Project)
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes mi dorazilo kombo HT-5R s 12" reprom Celestion Greenback (kupoval som z bazáru 4 mesiace staré s vymeneným reprom). Zvuk sa mi celkom páči, efektová slučka funguje bez problémov a nevykazuje žiadne vady ako vykazovali staré verzie. Trošku som sklamaný z toho slúchadlového výstupu, zvuk z neho je o 2 triedy horší ako cez reprák, ale s tým sa zmierim. Zvuk nieje zlý, pekne počuť teplý lampový tón, ale ten greenback je na môj vkus trošku "suchý". Osobne mám radšej V30-ky, ale bojím sa, že by tých 5W čo je výkon komba, nedokázalo tento reprák vybudiť. Čo si o tom myslíte? Alebo, nenašla by sa nejaká alternatíva podobná V30-ke, ktorá má nižší výkon a mohol by som ju do tohto komba osadiť? Ďakujem.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
hlava ibanez TSA15H dokazala v 5W rezimu vpohode vybudit 4x12 marshall bednu s V30, takze toho bych se fakt nebal 
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Že by som išiel predsalen do toho V30?
Mimochodom, nechce niekto Greenback vymeniť za V30ku? 8Ohm? 
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Ty chceš hrát s tou V30 i doma nebo jenom do zkušebny ?Ivan.ps píše:Že by som išiel predsalen do toho V30?Mimochodom, nechce niekto Greenback vymeniť za V30ku? 8Ohm?
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Doma, momentálne nemám kapelu.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
No tak V30 je imho naprosto nepoužitelná. Mám ji doma v Engl kombu a radši hraju na používám druhý box, protože ten zvuk při volume jakém hraju je naprosto otřesný.Ivan.ps píše:Doma, momentálne nemám kapelu.
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
NO takže tu máme dva úplne odlišné názory. 
Viem, najlepšie by to bolo vyskúšať na vlastnej koži a vybrať, ktorý zvuk mi viac vyhovuje, ale momentálne fakt nemám peniaze na to, aby som mohol iba tak držať na ruke 2 repráky.
Viem, najlepšie by to bolo vyskúšať na vlastnej koži a vybrať, ktorý zvuk mi viac vyhovuje, ale momentálne fakt nemám peniaze na to, aby som mohol iba tak držať na ruke 2 repráky.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
No tak ale můj je naprosto nepodstatnýIvan.ps píše:NO takže tu máme dva úplne odlišné názory.
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
A čo by som vyriešil externým boxom 1x12? Veď hlasitosť by bola tá istá a ten reprák by bol tak isto nevybudený ako v kombe.
Akože ak má byť ten V30 fakt nepoužiteľný, tak to radšej nechám ten Greenback a troška to dokrmím overdrivom.
Akože ak má byť ten V30 fakt nepoužiteľný, tak to radšej nechám ten Greenback a troška to dokrmím overdrivom.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
No ale zase by ti to alternativní repro nemuselo sedět při hlasitosti ve zkušebně. Na doma mám G12H100, 100W repro, které stejný charakter /rozuměj jako poměr basů/středů/výšek/ při mé domácí hlasitosti, i potom při použití ve zkušebně. Oproti tomu V30 má při domácím volume charakter včelí úlu a s přibývající hlasitostí začnou přibývat středy i basy.Ivan.ps píše:A čo by som vyriešil externým boxom 1x12? Veď hlasitosť by bola tá istá a ten reprák by bol tak isto nevybudený ako v kombe.
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi zostanem pri tom Greenbacku. Alebo budem rád za nejakú rozumnú alternatívu.