První koncert

Technika zpěvu, zpěvová aparatura, efekty, ...
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Re: První koncert

Příspěvek od Eizor »

No, já jsem odehrál asi tak cca 25-30 koncertů. Úplně první koncert jsem odehrál tak, že jsem ani nevěděl že je :D prostě nebyl čas přemýšlet kdo je kdo a kde je kde.. prostě jsem odehrál - nebylo to sice nic moc extra, a na kytaru jsem si ještě tolik nevěřil... Další koncert byl horší, tam jsme hráli víc písniček a já tam měl hrát sólo (21 Guns) - byl jsem tak vystresovanej, že sólo jsem podělal. No a potom byli různý koncerty a každej koncert jsem měl menší a menší trému. Dokonce, když jsme hráli na Majáles v Brně, tak jsme neměl skoro žádnou (spíš jsem nevěděl co mě čeká). Na druhou stranu pořád nějakou malou trému mám, ale to myslím, že je docela dobře. Dneska na pódiu už dělám věci, který bych normálně asi nedělal :lol: :D

A pít před výkonem je veliká hloupost. Už kolikrát za mnou přišli lidi před koncertem, ať si s nimi dám, že mě zvou. Ne, před koncertem nikdy. :idea:
tady hraju teď KOSMONOPOL
D@vit
Bandzone: http://bandzone.cz/farside
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D@vit »

Ondrakuk píše:Já tak ale zpívám s učitelkou.Tak že je to pod vedením odborníka ;-) a teď budu jezdit i k učitelce do Jihlavy!
Dobře, pak je otázka co je to za učitelku, ale do toho se nechci pouštět, svůj názor jsem vyslovil, to stačí :D
Jsem zpěvák skupiny FARSIDE
Působím také jako 3D grafik
Mr.Freeman

Příspěvek od Mr.Freeman »

D@vit píše:
Ondrakuk píše:Já tak ale zpívám s učitelkou.Tak že je to pod vedením odborníka ;-) a teď budu jezdit i k učitelce do Jihlavy!
Dobře, pak je otázka co je to za učitelku, ale do toho se nechci pouštět, svůj názor jsem vyslovil, to stačí :D
Já bych jen dodal: lepší chodit k chlapovi , my muži to máme přeci trochu jinak. Ale neřikám ,že u učitelky to je špatně - to rozhodně ne.
Sero venientibus ossa / pozdní hosti jedí kosti
Odpovědět

Zpět na „Zpěv“