Trvání: 27. prosince - 3. ledna
Apis Ante Portas – Kinda Dodgy
AdamJ & ADON360 – Stack `Em Up
Amorphine – Mood
Ancábl – Dildoman
Coolers – 20 minut
Cortman – Větroplach
Lunar5 – Sound of Fever
AdamJ & ADON360 – Stack `Em Up
Amorphine – Mood
Ancábl – Dildoman
Coolers – 20 minut
Cortman – Větroplach
Lunar5 – Sound of Fever
Mne to taky ze zacatku fungovalo, zkus to pozdeji (pripadne v jinem prohlizeci).hyenik píše:skoda ze nemuzu dat zadny hlas, me to proste nehraje (error opening file) coz nechapu, protoze v jinem threadu na tomto foru mi stejny prehravac hraje. (i na jinych webech)

No po Tvém minulém faux pas jsme i rádi. Díky za pochopení.DJmanasek píše:Za mě AAP a Lunar5. bohužel se musím učit, tak nemám moc času na jednotlivá hodnocení. Díky za pochopení.
Hele, piš za sebe. Mě osobně se to nijak nedotklo, a myslím že jste z toho dělali zbytečný halooo. Každý má právo na svůj názor... stejně jako na nesouhlas, kterej jste projevili v minulém kole, tak už bych to tady neřešil ne?!bubucci píše:No po Tvém minulém faux pas jsme i rádi. Díky za pochopení.DJmanasek píše:Za mě AAP a Lunar5. bohužel se musím učit, tak nemám moc času na jednotlivá hodnocení. Díky za pochopení.
Hele tak dobrý no, píšu za sebe, akorát jsem nějak nabyl dojmu, že takové názory je lepší nechat si pro sebe, než je prezentovat někde na fóru a to ještě jako rádce, a že to tak bralo víc lidí. Než by vyplodil něco podobného, tak jsem mu akorát slušně poděkoval za to, že se tak nestalo.subroofer píše:Hele, piš za sebe. Mě osobně se to nijak nedotklo, a myslím že jste z toho dělali zbytečný halooo. Každý má právo na svůj názor... stejně jako na nesouhlas, kterej jste projevili v minulém kole, tak už bych to tady neřešil ne?!bubucci píše:No po Tvém minulém faux pas jsme i rádi. Díky za pochopení.DJmanasek píše:Za mě AAP a Lunar5. bohužel se musím učit, tak nemám moc času na jednotlivá hodnocení. Díky za pochopení.
Bohuzel ne. U nas jsou znami akorat Helenka Vondrackova, Karel Gott, Iveta Bartosova, Chinaski, Divokej Bill, Kabat a trochu okrajove Ewa Farna a par zoufalcu ze superstar. Plus nekde na periferii Aneta Langerova, ktera jako jedna z mala zoufalec neniIvan píše:Ti Coolers a Lunar5 su vyborni. Su znami v Cechach? Muzika ako ma byt...
No spíš jsem chtěl poukázat na to, že by se mělo někdy víc přemýšlet a míň psát...subroofer píše:Někdy prostě nechápu, když člověk mírně "ujede", že se mu to takhle předhazuje jako fatální chyba. Je to přeci blbost a navíc mu děkovat, že tak neučiní příště. Proč prostě naše pitomý ega nedokážou výchovně napsat "kámo, to je asi blbost co jsi napsal", namísto toho dostane studenou sprchu. Neřeknu, kdyby nějakáý k**** psal pořád...
I měarmi píše:Axel: Taky mne to napadlo!