Levoruká elektrická kytara do 15000 Kč
Pravidla fóra
Levoruká elektrická kytara do 15000 Kč
Ahoj, chtěl bych si pořídit novou kytaru doted jsem hrál na http://www.audiotek.cz/product-28662-cort-g250-lh-bk a už mi nějak nestačí. Hraju rock,metal ale i funk a blues. Nemůžu se ale vůbec dopátrat k nějaké kytaře co by mě vyhovovala zatím vybíram jen na internetových stránkách a v ruce jsem měl kromě té mé Corty pouze http://www.audiotek.cz/product-16939-ibanez-rg370dxl-bk což je hrozná kytara která absolutně nedrží ladění a vůbec nesedí do ruky, ale mohl to být nějaký nepovedený kus. Chtěl bych se zeptat jestli jsou zde nějací levorucí kytaristé co měli v rukou Epiphone LP nebo i Vintage. A také jaké tu máte zkušennosti s Telecasterem od Squier ze serie classic vibe, či mexickým Fenderem. Chtěl bych dost univerzální kytaru to je právě to. Teoreticky bych si u LP mohl nechat udělat rozepínaní na singly. A u vintage http://www.hudebniraj.cz/kytary/levoruk ... y-les-paul který je ted ve slevě bych mohl eště zainvestovat a hodit tam Seymour Duncan nebo Rm Pickups.Problém je taky ten že se dostanu jen do Uherskohradištského Audioteku takže jen tam si možu nechat objednant nějakou kytaru a vyzkoušet ji. U ostatních prodejců se bohužel nedostanu do žadné s prodejen.Takže vše od jiných prodejců bych pořizoval tak nějak naslepo. Nekamenujte mě prosím chci slyšet názory dalších lidí a trochu si podiskutovat.
Bez činů zůstává i ta nejkrásnější myšlenka bezcennou.
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Re: Levoruká elektrická kytara do 15000 Kč
Jestli můžu poradit, tak naslepo to nikdy nekupuj. Divím se, že ti to nevadí, potom, co jsi měl v rukou tu "hroznou ibanezku". Odkud jsi ? Pokud to máš kousek do UH, tak to máš kousek i do Hodonína, kde je :kvapa94 píše:Problém je taky ten že se dostanu jen do Uherskohradištského Audioteku takže jen tam si možu nechat objednant nějakou kytaru a vyzkoušet ji. U ostatních prodejců se bohužel nedostanu do žadné s prodejen.Takže vše od jiných prodejců bych pořizoval tak nějak naslepo. Nekamenujte mě prosím chci slyšet názory dalších lidí a trochu si podiskutovat.
www.bachmusik.com a www.jedlickamusic.cz ; ale Brno to jistí a tam jsou jak kytary.cz, tak musiccenter, audiotek ... když obětuješ 15k, což nejsou malé peníze, na nákup kytary, tak obětuj nějakou tu stovku a jeď si vybrat osobně, vyhneš se tak mnoha nepříjemnostem, když nebudeš mít štěstí na dobrý kus.
elektricke-kytary/levoruka-elektrika-po ... oruk%C3%A1
post267340.html?hilit=%20levoruk%C3%A1#p267340
post217758.html?hilit=%20levoruk%C3%A1#p217758
post29089.html?hilit=%20levoruk%C3%A1#p29089
S tím ostatním ti poradí ti, co se v tom vyznají. Projdi si tato témata, možná ti to k něčemu bude
Díky za radu. Zatím sem si nechal objednat na vyzkoušení Epiphone les paul standard a příští týden pojedu do Hodonína vyzkoušet nějaké kytary od Bacha-jen by mě zajímalo na co si konkrétně u Bacha dávat pozor. Škoda že už se tu neprodává Cort M600 LH.kámoš ji má pravorukou a je to úžasná kytara.
-
M.Trinacty
Bach co jsem si všiml v Obchodech má docela zašlý hardware, jakože struny a pražce jsou orezele...ale třeba je to jen v tom jednom obchodě, konkrétně jedličkamusic
Doufat, že u jedličky narazíš na levorukou kytaru je docela scifi
Asi nejhorší hudebniny jaké znám. Stejně tak v ostatních (i velkých obchodech). Nejlepší by bylo si nechat pár kusů poslat (třeba do každého krámu v Brně jeden?), protože třeba v hudebním ráji (což je poměrně velkých obchod) není jediná levoruká kytara... Není to totiž zrovna dobře prodejné zboží. To je jako doufat, že mají v každých hudebninách harfu, občas se na ni nekdo zeptá, ale stejně ji nikdy nekoupí (osobní zkušenost
)
Jak říká latam, nechat s ito objednat do Brna a udělat si menší výlet. Nevím jak je to s objednáváním u audioteku, ale u kytar to objednají celkem rychle. A za 15k možná zkusit bazar, občas se tam něco objeví (jednu dobu vím, že všechny kytary, které jsem chtěl, byly jen levoruké tam
)
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Tak ten Epiphone LP standard je objednaný v audioteku a dojde tak za 3 měsíce, ale co se dá dělat.Třeba se do té doby najde i něco na bazaru.
Zdravím náhodně jsem na Vás narazil hrával jsem z Brichtou Arakain a Lucku Bílou z důvodů stěhování jsem musel toto opustit ale co Vám chci nabídnout.
Hraji na piáno na kytaru a klávesy a vocal.
Na kytaru jsem cvičil až 10Hod denně až mně poskytla Fokální dystonie což je z hraním konec.
Dál jsem hrál na klávesy ale jsem kytarista a tak jsem se přeučil na leváka jako jste Vy.
Zemřela mně matka tak jsem nucen nějaké nástroje prodat, mám dvě Jackson kytary, a jednu bych mohl prodat
hned, dnes jsem podal asi 20inzerátů ale pokud by jste měl zájem tak se spojíme a to další domluvíme.
Nejlepší kdyby jste mně poslal email a já Vám pošlu foto a veškeré info. kytara je úplně nová mám ještě jednu na cvičení,to asi vše.
Tak to zvažte.
S pozdravem Miroslav Tulinger
Lžovice. okr.Kolín.
Email: radkapink@seznam.cz
Tel: 605780783.
Můžete mně třeba zavolat pokud máte zájem do té ceny by jste se vešel.
Hraji na piáno na kytaru a klávesy a vocal.
Na kytaru jsem cvičil až 10Hod denně až mně poskytla Fokální dystonie což je z hraním konec.
Dál jsem hrál na klávesy ale jsem kytarista a tak jsem se přeučil na leváka jako jste Vy.
Zemřela mně matka tak jsem nucen nějaké nástroje prodat, mám dvě Jackson kytary, a jednu bych mohl prodat
hned, dnes jsem podal asi 20inzerátů ale pokud by jste měl zájem tak se spojíme a to další domluvíme.
Nejlepší kdyby jste mně poslal email a já Vám pošlu foto a veškeré info. kytara je úplně nová mám ještě jednu na cvičení,to asi vše.
Tak to zvažte.
S pozdravem Miroslav Tulinger
Lžovice. okr.Kolín.
Email: radkapink@seznam.cz
Tel: 605780783.
Můžete mně třeba zavolat pokud máte zájem do té ceny by jste se vešel.