Vaše sny
Pravidla fóra
-
Teorge
Re: Vaše sny
JJ taky se mi začali líbit, takovým Tokai USG85 nebo ještě lépe USG175 bych určitě nepohrdnul
V transparent cherry.
Zerberus Hydra II,tak tato kráska mi teď nedá spát,by mi zajímalo,jestli to někdo má.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná, jen značení hmatníku mi příjde už dost přehnané.
Je tam zobrazena ta Hydra,drak z řecké mytologie,jako for dobrý.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
To jsem pochopil, jen říkám, že kdyby tam byly decentnější značky, tak se mi ta kytara líbí víc.911 píše:Je tam zobrazena ta Hydra,drak z řecké mytologie,jako for dobrý.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Smrťokvítek: Moc pěkné kytary. Viděl jsem název dvou a hned mi bylo jasné, že to jsou fiňáci, to si člověk nesplete
Co stojí?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Díky smrťokvítkotkovi mám nový sen

-
Teorge
Nápodobně, hlavně ty názvy těch modelůDemilich píše:Smrťokvítek: Moc pěkné kytary. Viděl jsem název dvou a hned mi bylo jasné, že to jsou fiňáci, to si člověk nespleteCo stojí?
a to nevadi ze nejsou ze dreva? 
ale me se dycky libily.
ale me se dycky libily.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak víceméně nevadí, pokud to bude hrát tak dobře jak se tvrdí. Hlavně mně není jasný, proč jsou ty kytary tak drahé když jsou vyráběné "komplet v továrně". Ať mi nikdo netvrdí, že je ten kompozit tak drahý. 
Jinak už dělají i nějaký Hybrid model kde je z toho flaxwoodu jenom krk a tělo je tuším olše. Akorát nejsou tak pěkně tvarované ale cena je zase o dost menší, cca 1200$ na rozdíl od nějakých 3000$ za ten flaxwood.
Jinak už dělají i nějaký Hybrid model kde je z toho flaxwoodu jenom krk a tělo je tuším olše. Akorát nejsou tak pěkně tvarované ale cena je zase o dost menší, cca 1200$ na rozdíl od nějakých 3000$ za ten flaxwood.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
-
Teorge
Třeba je to na platech finských pracovníků. Tedy pokud je to Made in Finland 
muze byt, nekde v rozhovoru vysvetloval Bruce Egnater jaka je cena naprosto stejnych zesilovacu lisici se pouze mistem vyroby....... cinani (made in China) - 1300 vs mexicani (proudly made in USA) - 5000 
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ty Flaxwoody jsou zajímavá věc (teda, nelíbí se mi, ale technicky vzato...). Nicméně mě pobavilo, jak ve FAQ píšou, že díky flaxwoodu se eliminují "nectnosti" běžného dřeva, a pak o kousek dál je, že nový flaxwood bude hrát stejně jako vintage kytara, jejíž zvuk jistě dělá ono normální dřeva se všemi klady i zápory, co k němu patří 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- flushedawayone
ESP LTD KH-SE Limited Edition , Mesa Boogie Triple Rectifier , Dunclop Cry Baby Kirk Hammet
.................To by Billy dát mohl ne?
.................To by Billy dát mohl ne?
1984 White Gibsopn Explorer Copy s EMG JH Pickups,Epiphone Explorer GT
Randall KH-15, Line6 POD 2.0
Ernie ball Slinky Cobalt 10-13-17-30-42-52
Jim Dunlop Jazz III 1.3mm, Hetfield Blackfang Ultex 1.14mm
Randall KH-15, Line6 POD 2.0
Ernie ball Slinky Cobalt 10-13-17-30-42-52
Jim Dunlop Jazz III 1.3mm, Hetfield Blackfang Ultex 1.14mm
Začínám pomalu ale jistě prahnou po nějaké pololubovce
Je neskutečný, jak se človku mění potřeby a vkus, dřív bych o polo/lubovku ani okem nezavadil

Je neskutečný, jak se človku mění potřeby a vkus, dřív bych o polo/lubovku ani okem nezavadil

►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
- Trey
- last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu
Tak vzhledem k tomu, že svůj 6 strunnej sen jsem si splnil, směřuje můj novej sen ke strunně navíc

Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Právě jsem se zamiloval. Skvěle vypadá, skvěle zní (i když andymu by v pazourách hrála dobře i Jolana Galaxis). A cena není níjak závratná
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.