Variax a celý systém POD HD mě zaujal natolik že jestli budu mít prachy tak se vykašlu nad slintáním nad originály za nemalé částky a jdu na beton do tohohle včetně kytary.
Ale je to z toho důvodu že hraju převzaté songy a baví mě je napodobovat, kopírovat a vychutnávat si to že hraju moji oblíbenou pecku se zvukem věrným originálu i se všemy efekty a přes lampové kombo které se přizpůsobuje nastavení na pedálu. Navíc sem Ajťák, hračička a úchyl na variabilitu a konečně bych se mohl vyřádit dosytosti.
Pokud chcete mít osobitý feeling hry a prorazit na hudebním byznisu či ste oldschool tak si kupte originál protože potřebujete stoprocentní pocit reakce nástroje a aparátu a musíte platit.
Pokud vás baví napodobovat, zkoušet různé možnosti či chcete nastavit zvuk přesně podle vzorů a rychle přepínat vše včetně kytary tak je line6 prostě bezkonkurenční věc a to že zvukově nedosahuje originálů je přeci blbost porovnávat protože obrovskou úroveň kvality ten systém má, to je nepopiratelné a když budete furt srovnávat nové technologie s padesát let starejma tak byste měly přehodnotit smysl proč tak uvažujete.
Já nikdy nebudu vynikající hráč, nebylo mi dáno zhůry, nemám peněžní ani skladovací prostory na 4 stacky různých značek a 5 kytar v šílené ceně a nepoznám rozdíl mezi 59 telecasterem a 2011 bach telecasterem s US snímači ale proto přeci na kytaru nehraju a je mi to v podstatě uplně šumák. Chci jen najít a nastavit přehledně to co potřebuju a to mi třeba analogové krabky neumožňují protože jejich nastavování je o jemnosti knoflíku a navíc na to abych použil třeba dva tři delaye musím mít dvě tři krabičky za tři táci každou nebo pokud chci ten efekt použít v jiném nastavení pro dva různé songy.
DT25, HD Pod a JTV stojí dohromady 60tisíc!!! a máte uplně vše co si můžete představit snad jen ve snu, žádné desítky krabiček, žádné měnění lamp u tří různých komb, problémy v zapojení, přehazování kytar, krabiček či aparátů, šumy a brumy v zapojení, výstupy na nahrávání či mikrofony.... no prostě jednoduché a opravdu účelné pro to abyste mohly hrát rychle to co chcete a hlavně i na podiu!
Já sem se teď rozhodoval pro koupi T.C. Flashback a Hall of Fame, zvuk se mi děsně libil i způsob ovládání ale za tyhle dvě krabky co umí reverb a delay bych dal 7tisíc! Navíc mě naštvalo že looper na flashbacku vypne nastavení samotné krabky takže sice loopujete ale bez delaye... Line6 má daleko víc nastavení ikdyby jen těhlech příkladných dvou efektů a možností i včetně daleko lepšího looperu v jednom multiefektu ovladatelném přes PC s ukládáním nastavení do x bank a s vrstvením těch krabek na sebe vícero za sebou.

To mě posadilo na p***l.
Pokud nějaká firma udělá takovej brutální skok ve vývoji zvuku nejen přes piezo ale i v ostatních aspektech (a jistě v tom bude pokračovat) a já si budu moct za nějakejch pár tisíc které bych do toho stejně vrazil zahrát veškerou paletu možných zvuků které mohu jednoduše nastavit, podladit, ovládat za běhu pedálama včetně celonastavení lampového aparátu (DT25) tak se klaním před Line 6 a borcema co na něco takového přišly a prodávají to v dostupné hladině.
Line6 je prostě o neskutečné variabilitě a ne o jednom či dvou soundech což je pro někoho zase největší priorita tedy pokud ví jak chce znít a čím toho dosáhne ale já to rozhodně nevím
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Marshall JTM45/2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly