Klávesy do 15.000,- ?

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
Callimmero

Klávesy do 15.000,- ?

Příspěvek od Callimmero »

Zdravím,

obracím se na toto fórum s prosbou o radu. Chtěl bych si pořídil klávesy cca do 15.000,-. Hrát se teprve učím, ale na zvuku mi přesto záleží. :-)

Již dříve jsem vlastnil Casio CDP 100 - ( http://www.hudebniraj.cz/klavesy/keyboa ... ips-zdarma ) a byl jsem s ním spokojený. Teď zvažuji Casio CDP 200R ( http://www.hudebniraj.cz/klavesy/digita ... o-cdp-200r ). Především mne láká možnost připojení k PC. Je mi jasné, že má mnohem více funkcí než předchozí model, ale co netuším, zda je i po zvukové stránce povedený? Přeci jen, už je to delší doba, co jsem si naposled vybíral a mnohé se změnilo, možná by jste doporučili úplně jinou značku.

Pročítal jsem si již spousty recenzí, ale názorů není nikdy málo.. :-)

Děkuji všem
Paris
Rádce

Re: Klávesy do 15.000,- ?

Příspěvek od Paris »

jestli ti CDP100 vyhovuje a chces jen vic zvukovych rejstriku, tak klidne (akorat si najdi a srovnej featury modelu 200 a 220) ... zadny zazrak to asi nebude, ale stejne nenajdes vyrobce, ktery by neco podobneho v tehle cenove hladine nabizel.

a jestli protrebujes jen "možnost připojení k PC", tak staci koupit USB-MIDI prevodnik, a muzes pripojit i to CDP100, v tom nebude zadny problem. jedna se o investici ~ 1.000-1.500 kc.

ohledne dalsich zvuku je i par jinych moznosti. ale to bych nechal na pozdeji, az bude jasne, o co jde.
PiAn0
last.fm: Steve_Wdr

Příspěvek od PiAn0 »

Vlastním klavesy Casio WK 7500, jsem s nimi dost spokojeny a zvuk mají krásný, akorát bych řekl, že jsou spíše pro pokročilé hráče.
Callimmero

Příspěvek od Callimmero »

Moc děkuji za názory, jde o to, že CDP100 jsem přenechal exmanželce, takže převodník mi nepomůže.. :-) Proto, když už si budu pořizovat nové, rád si nechám poradit. Nikdy není na škodu si trochu rozšířit obzory. Jak jsem psal, rozhodně bych se neoznačil za pianistu, ale dost mne to baví a jakýsi pokrok jsem na sobě již pozoroval.. :-)
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“