AntaresX9 píše:Chtěl bych se tě zeptat dá se z toho vymáčknout takovej ten pravej high gain tight zvuk jako třeba z Mesy nebo Engla?
no to asi spíš ne. dostaneš z toho pořádnej highgain ale takovej ten klasicky britskej, syrovej (nepredstavuj si ze to hraje jako marshall

)...ale engl nebo mesa maj prostě uplne jinou barvu zvuku přijde mi že to je jako kdyby vzali zvuk britskýho ampu a přimíchali do toho nějakej zvukovej elixír

ale ten lanýž je takovej víc "normální" víc vyrovnanej, nikdy se vám nestane (jako u mesy), že spodky budou brutální, monumentální a budou ti přitom vlát vlasy, a z vysokejch tonu ti bude týct krev z uší(osobní zkušenost

). upřímně, neni to na takovej ten moderní metal. Když si poslechnete nějaký novější black sabbath, tak přesně takovej, možná trochu míň hutnej zvuk z toho dostanete..

no myslim, že pravdu tady nenajdeme

je to o vkusu.. a výslednym soundu celý kapely
Ondskan píše:Óoo pozerám, že si obohatil zostavu o Orange PPC 212. Ako by si popísal vylepšenie zvuku s touto bedňou?
Je to teda masakr, něco na co jsem fakt nebyl zvyklý

ta bedna je nádherně středová (třeba engl boxy jsou fakt humus- zahuhlaný

) rozhodně neuděláš špatně, když pujdeš do orange, já mám teda zavřenou ale lituju toho že jsem nekoupil otevřenou, ta hraje vždycky lépe, je víc slyšet na podiu, je ještě o něco víc středovější, ale neřeže to do uší, na druhou stranu to z ní tolik netlačí dopředu (logicky, protože ten zvuk jde i zadní stranou pryč, a tím se ten zvuk stává víc otevřenější, lépe projde zhlukem všech ostatních nastroju). takže tady si vyber, jestli to chceš jenom na metal tak zavřenou, pokud na cokoliv jinýho tak otevřenou, nebo oboje

já to tak taky brzo vyřeším.
Jinak obecně V30 co jsou v těhle boxech, mi někdy přijdou že už moc bolej na uši

asi jednu v30 vyměnim za greenback (maj o něco placatější zvuk, nejsou tolik silný, protože nejsou tak vejškový)