Amplitube a Wah-wah

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
jastrebok

Amplitube a Wah-wah

Příspěvek od jastrebok »

Zdravím,

hraju si delší dobu s Amplitube, naučil jsem se i přiřazovat parametry automatice, ale dělat to wah až do nahrávky mě moc nebere. Rád bych chtěl hrát v živém čase a nemám ten Stealth pedal nebo jak se jmenuje.

Mám mimo Amplitube i kombo, a tak by mě zajímalo, jestli by mi klasický wah wah pedál zapojený do Amplitbe fungoval. O funkčnosti samotné nepochybuji, jen se bojím, aby na vstupu pak nebyl moc silný signál, protože wah ho trošku akcentuje.

Důvod, proč jsem to ještě nevyzkoušel je ten, že chci koupit pořádné wah wah, až se dozvím, jestli půjde i do Amplitube :D

Díky za odpověď na moji blbou otázku :lol:
Paris
Rádce

Re: Amplitube a Wah-wah

Příspěvek od Paris »

a jako zvukovou kartu budes mit co? zatim jen pises co nemas.

(obecne bu to fungovat melo v jakemkoliv retezci)
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Myslím že není jediný důvod proč by to nemělo fungovat - AT (potažmo zvuková karta) ti fakticky nahrazuje kytarový zesilovač se vším všudy (stejně jako třeba multiefekt, POD...) a wah se v drtivé většině zapojuje před zesilovač. Podle toho co máš za zvukovku a co budeš mít za wah - tzn. jaký má zvukovka vstup (hi-Z, line) a jestli bude/nebude mít kvakoš bufer, bude třeba pošpekulovat jestli to zapojit do linkového vstupu nebo do nástrojového. Vzásadě to ale fungovat bude...
jastrebok

Příspěvek od jastrebok »

Tak to budu rád :)

Mám ESI UGM 96, dobrá zvukovka a ne moc drahá :)

Rád bych koupil Vox 847-A, protože ten zvuk na clean má skvělý. Crybaby se mi líbí tím, jaký bordel dělá, ale nějak mě neoslnily zprávy o tom, že dost jich je poruchových. Nemám zase moc na rozdávání, takže do 2500,- nemám ani jiný výběr mimo Ibaneze, ale to je zas plast.

Co myslíte?
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“