Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Durin

Re: Metallica

Příspěvek od Durin »

Flajtr píše:Navíc stárnou, chutě se mění a hudební vnímání se taky určitě posunuje jinam.
+1
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Flajtr píše:Na mě to spíš působí tak, že si stojí za tím co hrají a nebojí se vystoupit s něčím novým, úplně jiným. To, že metallica nemá takové koule jak v devadesátých je jasný, ale pořád mi to příjde lepší než si hrát pořád to jedno do kola a hrát si na drsňáky...spíš to mi příjde jako tah na fanoušky, aby jim neubývali a podobně ( nechci jmenovat kapely o kterých si to myslím, byl by to zbytečnej flame ). Navíc stárnou, chutě se mění a hudební vnímání se taky určitě posunuje jinam.
Asi jsis přečetl špatně můj post. Nahrajou desku podle sebe St. anger + Lulu cože je dobře, ale já kritizuji to, že udělají ústupek a vydají stejné album jako vždy (DM) jen proto, že se to pár fanouškům nelíbí. To mi vadí a to je podle mě říkající "My si za tím co jsem udělali nestojíme"
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Wocass píše:
Flajtr píše:Na mě to spíš působí tak, že si stojí za tím co hrají a nebojí se vystoupit s něčím novým, úplně jiným. To, že metallica nemá takové koule jak v devadesátých je jasný, ale pořád mi to příjde lepší než si hrát pořád to jedno do kola a hrát si na drsňáky...spíš to mi příjde jako tah na fanoušky, aby jim neubývali a podobně ( nechci jmenovat kapely o kterých si to myslím, byl by to zbytečnej flame ). Navíc stárnou, chutě se mění a hudební vnímání se taky určitě posunuje jinam.
Asi jsis přečetl špatně můj post. Nahrajou desku podle sebe St. anger + Lulu cože je dobře, ale já kritizuji to, že udělají ústupek a vydají stejné album jako vždy (DM) jen proto, že se to pár fanouškům nelíbí.
V tomhle s tebou souhlasím DM ústupek asi fakt byl. Špatně jsem to pochopil.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Názory lidí jsou různé... některé jsou makové, některé jsou takové...

...ale myslet si, že nejpopulárnější metalová kapela (a nejen metalová) potřebuje někomu dělat ústupky, to už chce notnou dávku představivosti :mrgreen:
Durin

Příspěvek od Durin »

r0nn!e píše:Názory lidí jsou různé... některé jsou makové, některé jsou takové...

...ale myslet si, že nejpopulárnější metalová kapela (a nejen metalová) potřebuje někomu dělat ústupky, to už chce notnou dávku představivosti :mrgreen:
Věř tomu, ale potřebujou. Fanoušci jsou masa, která když se vzbouří, tak ať si slavnější sebevíc, dokážou ti hodně snížit výdělek :wink:
Darkover
Bandzone: http://www.bandzone.cz/desmodusrockmetal/
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkover »

Já myslim, že peněz mají už opravdu dost na to, aby se potřebovali honit za výdělkem. :wink:
Wocass píše:...ale já kritizuji to, že udělají ústupek a vydají stejné album jako vždy (DM) jen proto, že se to pár fanouškům nelíbí.
A to je fakt nebo jen tvoje domněnka? Vlastně, co znamená "stejné album jako vždy"? Můžeš mi to k některýmu z alb (nebo i víc) přirovnat?
*ESP-LTD EC-401VF*
*Rockwell Biohazard 60W*
*Home-made reprobox 2xV30*
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

...jsem přesvědčen o tom, že kapela, která za 2 roky koncertování (nepočítá se výdělek z alba) v rámci Death Magnetic vydělá necelou čtvrt miliardu dolarů opravdu nepotřebuje dělat nějaké ústupky a dělá si tak nějak to co chce... LuLu budiž toho důkazem...

Určitá skupina lidí - velmi početná skupina - z toho bude vždy zoufalá, protože si nedovede představit, že někdo dělá věci po svém... béé...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Darkover píše:A to je fakt nebo jen tvoje domněnka? Vlastně, co znamená "stejné album jako vždy"? Můžeš mi to k některýmu z alb (nebo i víc) přirovnat?
1988 - ...And Justice For All - to je největší podobnost, ale o to vůbec nejde... tím stejné album jsem myslel, stejný styl jakým dělali alba. To už musíš pochopit sám pokud ovšem chceš. Prostě St. anger byl posun vpřed a DM návrat zase do zaběhlých kolejí.
r0nn!e píše:...jsem přesvědčen o tom, že kapela, která za 2 roky koncertování (nepočítá se výdělek z alba) v rámci Death Magnetic vydělá necelou čtvrt miliardu dolarů opravdu nepotřebuje dělat nějaké ústupky a dělá si tak nějak to co chce... LuLu budiž toho důkazem...

Určitá skupina lidí - velmi početná skupina - z toho bude vždy zoufalá, protože si nedovede představit, že někdo dělá věci po svém... béé...
:?: :?: čteš si někdy co píšeš a na co reaguješ? Trochu si protiřečíš, ale to je jedno. Tou skupinou lidí co brečí nevím jestli jsi myslel mě, ale pokud ano, tak jen pro pořádek znovu opakuji, že já brečím proto, že si právě nedělají to co chtějí. (aspoň mě to tak připadá).

Ale to je jedno napsal jsem svůj názor na vypuštění songů co se nevešly a nehodlám se tu dohadovat :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Vždy se najde nějaký "někdo," kdo vztáhne všeobecný koment na sebe... hehe...

A jestli si protiřečím, tak do tohodle osazenstva příspěvovatelů krásně zapadám.
Darkover
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkover »

Wocass píše:1988 - ...And Justice For All - to je největší podobnost, ale o to vůbec nejde... tím stejné album jsem myslel, stejný styl jakým dělali alba. To už musíš pochopit sám pokud ovšem chceš. Prostě St. anger byl posun vpřed a DM návrat zase do zaběhlých kolejí.
Tak ale Justice je 23 let starý album, to přece nejde srovnávat. Mezitím byly desky, který byli dost jiný (např. Load, Reload). Uznávám, že St. Anger byl posun a s DM se vrátili zase víc do "Metallica kolejí", ale netvrdil bych, že DM nahráli jako ústupek, jen proto, že se "pár fanouškům" nelíbilo St. Anger. Ta deska byl takovej trochu úlet, vznikala v pro ně složitý době a já si nemyslim, že někdy měli v úmyslu pokračovat stejným stylem.
*ESP-LTD EC-401VF*
*Rockwell Biohazard 60W*
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Podle mě kdyby neměli v úmyslu pokračovat stejným stylem, tak teď nevyšlo Lulu. Prostě oni mají chuť posouvat se dále, ale nevím proč to prostě neudělají naplno a vždy se pak snaží to nějak "zamaskovat", když to tak řeknu.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Darkover
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkover »

LuLu je jen taková "bokovka". Není to regulérní album Metallicy, takže bych podle něj vývoj Metallicy neposuzoval. Navíc právě to, že udělali LuLu, i když jim muselo bejt jasný, že se to jejich "klasickejm" fanouškům líbit nebude, dokazuje, že si dělaj prostě to, co sami chtěj.
*ESP-LTD EC-401VF*
*Rockwell Biohazard 60W*
hudebnífanda

Příspěvek od hudebnífanda »

Sem zvědavej, jakej bude ten film: http://www.ireport.cz/news/13627-metall ... i-rok.html
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Tentokrát prostě musím, takže já jedu na 100%. :P
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Kdo ještě neviděl Metallicu "alive," tak toto je ideální příležitost, protože atmosféra v Edenu byla před 4-mi roky vynikající, letos tomu bude určitě nejinak. Samotný moderní stadion tomu dodává tak trochu "zahraniční nádech" a zároveň navozuje pocit, že jste na opravdu velký akci! Z hlediska ČR jde o rozhodně velkou, ne-li největší koncertní událost roku.

Do Edenu se vměstná 20 tisíc sedících a 15 tisíc stojících těl, což už je solidní a vroucí kotel. Já osobně jen doufám, že se pod podium nebudou cpát kravaťáci a jiné pasivní postavičky a pokud jo, nebudou svým negativním chováním bránit lidem, aby se bavili po svém a tak, jak k to k rockovému / metalovému koncertu patří. Nebudou bránit ZÁBAVĚ V POHYBU! (m0sh pitz powa)

Jo, a abych nezapomněl, pro méně informované: V Praze jde o zahájení miniturné Metalliky pro rok 2012 a měli bychom v Praze tudíž slyšet 3 premiéry, které ještě předtím Metallica nikdy nehrála. Struggle Within, My Friend of Misery a Don't tread on me.

A proč?

Protože Metallica bude hrát v roce 2012 Black Album v celé jeho kráse živě.
Darkover
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkover »

r0nn!e píše:Protože Metallica bude hrát v roce 2012 Black Album v celé jeho kráse živě.
Hell yeah :twisted:

Tohle si rozhodně nemůžu nechat ujít. Ostatně jako každej koncert Metallicy v ČR už několik let zpátky 8)
*ESP-LTD EC-401VF*
*Rockwell Biohazard 60W*
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Mohl by Ulrich vytáhnout i bicí z éry 1991 - 1995.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

A určitě i starou kondičku by někde po skříních našel.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“