Chudák Stagg. Začíná mi být té firmy skoro lítoBummer píše:Ten odkapávající výřez.Teorge píše:Co je na něm hnusného?
Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
Pravidla fóra
Re: Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
-
Teorge
Paris: dokud tam od těch lidí cpeš prsty, tak to ještě není tak urážlivé 
Začali dělat tuhle kytaru nějak jinak. Koupil jsem jí asi před pěti lety a ten výřez je udělanej o dost líp. Můj vypadá takhle, až na nápis na hlavě. Ten je taky jiný.
http://www.deanguitars.com/userpics/lib ... 400-BK.jpg
Jinak ke kytaře. Měl jsem docela štěstí na kus. Za ty roky, co jí mám, s ní nebyl jediný větší problém. Ladící mechaniky se dotáhly, pražce lehce přebrousily a hraje jak fík. Samozřejmě je to low-end nejvyšší třídy, ale zpracováním je na tom hodně dobře, oproti tomu, co by se dalo čekat.
http://www.deanguitars.com/userpics/lib ... 400-BK.jpg
Jinak ke kytaře. Měl jsem docela štěstí na kus. Za ty roky, co jí mám, s ní nebyl jediný větší problém. Ladící mechaniky se dotáhly, pražce lehce přebrousily a hraje jak fík. Samozřejmě je to low-end nejvyšší třídy, ale zpracováním je na tom hodně dobře, oproti tomu, co by se dalo čekat.
-
kristynatrochtova
Ibanez "telecastry"

- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Tak tahle hrůza mi unikla
jak vidím, o nic jsem nepřišel...to je snad ještě větší humus než axlcastry 
- JakubSoska
mě tak hnusný nepřijdou, ale neříkal bych jim telecastrykristynatrochtova píše:Ibanez "telecastry"![]()
Epiphone SG G-400 PRO EB - AXL Headliner (s HB u kobylky) - Roland Cube 15XL- Razzor British Sound - Razzor Digitar Delay
-
kristynatrochtova
Na kytarách to bylo pod telecasterama, proto ty uvozovky..JakubSoska píše:mě tak hnusný nepřijdou, ale neříkal bych jim telecastrykristynatrochtova píše:Ibanez "telecastry"![]()
Já bych jen doporučil ty kytary obkouknout na živo než dělat soudy přes internet, protože i ten jakože LP od ibanezu se mi na živo velice líbí a z obrázků mi příjde divnej a tahle kytara mi nepříjde ničím ošklivá ( respektuju tvůj názor ), ale tohle mi příjde jako hledaní kytar, který jsou jakkoliv odlišný od 60 let zaběhnutýho standartu, takhle se to soudit jednoduše nedá.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ty Ibanezky naživo vypadají mnohem líp. A hlavně to jsou povedené kytary, hraje se na ně moc dobře a jsou to skvělé rockové nástroje.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Když budu mít možnost, rád si ji vyzkouším, třeba změním názor 
Akorát PG vypadá jak z jiné kytary a moc mi ta nesedí, ale jinak líbivá kytárka. Jak by ta černa vypadala s javorovým krkem?
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
- zyglrox
- last.fm: http://www.last.fm/user/Endrue
- Bandzone: https://bandzone.cz/pohodadrez

ze začátku se mi fakt nelíbila, ale když sem ji viděl po 5, tak opovržení pomalu opadlo. ale asi bych ji nekoupil
- kocour
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Iceman / Paul Stanley model se mi líbil na první pohled a zrovna tak jsem nad designem Firemana v duchu plácal Paula Gilberta po rameni, že byl první, kdo se nebál Icemana "převrhnout". Možná, že ten nápad dostal Paul nejdřív od Ibaneze, ale to je jedno. Takže z ledu je najednou oheň nebo z ledového muže topič, případně hasič.Nessino píše:Akorát PG vypadá jak z jiné kytary a moc mi ta nesedí, ale jinak líbivá kytárka. Jak by ta černa vypadala s javorovým krkem?
Přínosem je, že Fireman má lepší vyvážení na popruhu než Iceman a nakolik účinné je obrácené sešikmení snímačů (a la Hendrix) zatím nevím.
Zkrátka hnusná zdaleka není a jako vzor pro home made stojí, vzhledem k ceně, za uvážení
-kcr-
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de
Mě v momentální době připadá jako největší hnus všechno od AXL, teda krom jejich LP, ty jsou naživo docela pěkný.
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
- JakubSoska
mě se líbí ale ty singly mi tam nesednou, dal osadil bych to aspoň jedním humbuckerem a 2 singly, nebo 2 HBzyglrox píše:
ze začátku se mi fakt nelíbila, ale když sem ji viděl po 5, tak opovržení pomalu opadlo. ale asi bych ji nekoupil
EDIT: docela mi připomíná starou Jolanu Jantar kterou máme v hudebce
Epiphone SG G-400 PRO EB - AXL Headliner (s HB u kobylky) - Roland Cube 15XL- Razzor British Sound - Razzor Digitar Delay
Hromě těch heavy tvarů snad jen kytary Parker, kvůli té divné hlavě, jinak snad překousnu skoro všechno....
- Dan Rohanský
Za mě tohle a všechny podobné kytary se stejně zakrslými rohy

Takže z téhle ti musí být na b....:
(Rick Turner Model 1, věrná souputnice Lindsaye Buckinghama z Fleetwood Mac)
http://www.edroman.com/guitars/rickturner/model1.htm
Ta je zakrslá vlastně celá ...
(Rick Turner Model 1, věrná souputnice Lindsaye Buckinghama z Fleetwood Mac)
http://www.edroman.com/guitars/rickturner/model1.htm
Ta je zakrslá vlastně celá ...
-
John M. William
Tahle mi přijde docela pěkná ale..Dan Rohanský píše:Za mě tohle a všechny podobné kytary se stejně zakrslými rohy![]()

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
Taky bych si jí nechal líbit. Klidně na zeď, kdyby to nehrálo.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.