Takže máte někdo s tímhle zkušenosti? Nebo jak to typujete?... Bude ten přenos signálu OK? Nebo to bude to stejné, co ty číny za 500?... Děkuji.
RH Sound BM 559 (kopie Shure)
Pravidla fóra
RH Sound BM 559 (kopie Shure)
ahoj
chtěl bych se zeptat... plánuu si koupit do zkušebny tento mikrofon: http://www.pasound.cz/cz/bm-559_bezdrat ... hd.504.htm je za hodně dobrou cenu, tak bych se chtěl zeptat, jak to bude fungovat, chci jen říct, že já nepotřebuji nějak moc luxusní mikrofony, zpívám teď s drátovým Soundking EH002 a bezdráty mám takové čínské stylu tohoto: http://aukro.cz/bezdratovy-mikrofon-sad ... 44713.html potřebuju hlavně, aby ten signál nebyl doprovázen hnusným a hlasitým šumem, stojím od základny 2 metry a šumí to jak krává, chci, aby ten bezdrát byl ticho, když to budu mít zapnuté, aby to nešumělo... :/ Už mě to unavuje...
Takže máte někdo s tímhle zkušenosti? Nebo jak to typujete?... Bude ten přenos signálu OK? Nebo to bude to stejné, co ty číny za 500?... Děkuji.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: RH Sound BM 559 (kopie Shure)
Mno - a proč bezdrát do skušebny? Není to zbytečný luxus?
P.
P.
Zpívám a do toho mám taneční skupinu, tančíme, takže proto ten bezdrátpavlii píše:Mno - a proč bezdrát do skušebny? Není to zbytečný luxus?
P.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne, nemohl
ale dík za info.
P.
P.
mno co bys chtěl slyšet....mrkni na nějakej e-shop co stojej klasicky používaný bezdráty, pak mrkni na cenu RH soundu a musí Ti to bejt jasný...
i když pokud by to mělo bejt čistě JEN do zkušebny, tak by se to teoreticky asi i dalo použít (mám zkušenost s bezdrátama Dexon a to je něco podobnýho)...ale na podium bych s tim teda rozhodně nelezl...
i když pokud by to mělo bejt čistě JEN do zkušebny, tak by se to teoreticky asi i dalo použít (mám zkušenost s bezdrátama Dexon a to je něco podobnýho)...ale na podium bych s tim teda rozhodně nelezl...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
Vidím v popisu, ze mas AKG WMS 40 .... a co ten? .) Co bys mi o tom rekl?johnatán píše:mno co bys chtěl slyšet....mrkni na nějakej e-shop co stojej klasicky používaný bezdráty, pak mrkni na cenu RH soundu a musí Ti to bejt jasný...
Ještě by mě zajímalo, co znamená, když je bezdrát "diverzitní" ?.... Děkuji
ad diverzita - to znamená, že diverzitní přijímač má 2 antény a průběžne si je přepíná podle toho, která má aktuálně lepší příjem signálu..
ad AKG - za ty prachy dobrý, ale podruhý bych do toho nešel...spousta lidí si to chválí, mě to zatim stačí, ale nadšenej z toho nejsem neb ve zkušebně při tichym hraní je to dost znát, že tam je "něco" navíc (rozuměj šum a občas prasknutí)..když jsem zkoušel třeba Mipro, tak u něj nemáš šanci poznat rozdíl oproti kabelu...ale zase dost nemile mě překvapilo to "dospělý" AKG (WMS 450), který sice stojí podobně jako Mipro, ale zvukově je bohužel kapku podobný levnýmu WMS 40 (i když samozřejmě těch ruchů tam neni tolik)...takže resumé - pokud nemáš prachy, AKG asi neni uplně blbá volba, ale zkusil bych možná radši třeba Sennheiser Freeport, kterej stojí podobně a je hrozně chválenej (ale osobní zkušenost nemám)..
ad AKG - za ty prachy dobrý, ale podruhý bych do toho nešel...spousta lidí si to chválí, mě to zatim stačí, ale nadšenej z toho nejsem neb ve zkušebně při tichym hraní je to dost znát, že tam je "něco" navíc (rozuměj šum a občas prasknutí)..když jsem zkoušel třeba Mipro, tak u něj nemáš šanci poznat rozdíl oproti kabelu...ale zase dost nemile mě překvapilo to "dospělý" AKG (WMS 450), který sice stojí podobně jako Mipro, ale zvukově je bohužel kapku podobný levnýmu WMS 40 (i když samozřejmě těch ruchů tam neni tolik)...takže resumé - pokud nemáš prachy, AKG asi neni uplně blbá volba, ale zkusil bych možná radši třeba Sennheiser Freeport, kterej stojí podobně a je hrozně chválenej (ale osobní zkušenost nemám)..
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100