Marshall VS 100R nebo VS 265
Pravidla fóra
Marshall VS 100R nebo VS 265
Zdravím,
chtěl bych se zeptat které z těchto dvou komb by bylo vhodnější na tvrdší styl a to do zkušebny ( na koncerty), jak výkonově, tak i zvukově ?
Díky.
chtěl bych se zeptat které z těchto dvou komb by bylo vhodnější na tvrdší styl a to do zkušebny ( na koncerty), jak výkonově, tak i zvukově ?
Díky.
-
Johny_Hard
Re: Marshall VS 100R nebo VS 265
co se týče těchto dvou modelů, tak mám zkušenosti pouze s hlavou VS 100R, VS 265 neznám, na VS 100R se dá hrát tvrdší styl, má 3 kanály, a výkonově by měl stačit na koncerty, ale já bych spíše šel do jiného aparátu.
A který aparát by byl vhodnější než tyhle Marshally ? Cenově tak do 7000 kčJohny_Hard píše:co se týče těchto dvou modelů, tak mám zkušenosti pouze s hlavou VS 100R, VS 265 neznám, na VS 100R se dá hrát tvrdší styl, má 3 kanály, a výkonově by měl stačit na koncerty, ale já bych spíše šel do jiného aparátu.
Lampový ???? 
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
Myslel jsem spíš něco konkrétního..., nevíte jak je na tom PEAVEY VALVEKING 112?
Valveking bude určitě o třídu víš než Marshall Valvestate 
Kytara: Squier Affinity HSS strat (middle pickup- Fender american std.)
Komba: Crate V18 2x12"
Efekty: EHX Memory Toy, Razzor Vintage OD, Behringer TU300, Home-made Proco RAT, Marshall VT-1
Komba: Crate V18 2x12"
Efekty: EHX Memory Toy, Razzor Vintage OD, Behringer TU300, Home-made Proco RAT, Marshall VT-1
-
Johny_Hard
o marshallech typu VS atd tady bylo mrtě témat, hodně lidí tenhle aparát opustilo, radši bych si sehnal nějaký valveking, já jej sehnal za 10 hlava+box, podle mě lepší investice než do pololampy, a kombo se dá sehnat od 5-6, jestli nechceš lampu tak podle mě o něco lepší by byl i CRATE FW120 než ten VS, zkoušel jsem aji CRATE V33, ale u něj je zkreslení nepoužitelné, přes MT2 nebyl problém.
Ten crate FW má podle mě oproti tom valvekingu děsně tenkej zvuk a skoro žádnou dynamiku (že by tím že je to trand ?) takže ja bych rozhodně za stejnou cenu šel do toho valvekinga ......(ikdyž jsem vypozoroval že určitá skupina lidí má až fobický vztah k lampám sám to nechápu ale budiž a pak asi nemá cenu radit protože komu není rady tomu není pomociJohny_Hard píše:o marshallech typu VS atd tady bylo mrtě témat, hodně lidí tenhle aparát opustilo, radši bych si sehnal nějaký valveking, já jej sehnal za 10 hlava+box, podle mě lepší investice než do pololampy, a kombo se dá sehnat od 5-6, jestli nechceš lampu tak podle mě o něco lepší by byl i CRATE FW120 než ten VS, zkoušel jsem aji CRATE V33, ale u něj je zkreslení nepoužitelné, přes MT2 nebyl problém.
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
-
Johny_Hard
to měl být jenom návrh ten crate
mě by sednul líp jak ten VS, pokud by nechtěl lampáč
zadne, jestli nezijes pred 15 lety, kdy nic jineho na vyber nebylo.volume100 píše:Zdravím,
Tyhle komba nemaji repraky, uvnitr jsou nejake podivne veci ve tvaru reproduktoru, podle me i zbytek je na nic (ale s tim uz nekteri nesouhlasi).
Podivej se po bazarovych lampacich Valveking, Bugera, Randall i pripadne nejake dalsi ciny, zvukove to neni lepsi o tridu, ale o nekolik lig mistru. A samozrejme Celestion V30 (lepe dva, nejlepe 4).
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Tak jsem dal na vaše rady
, ted se ale pro změnu rozhoduju mezi Peavey Vk 112 a Randall RG75G3 Plus ..., Který by jste doporučili? Je pravda že ten Randall má hodně dobré zkreslení ?
-
Johny_Hard
já bych šel rozhodně do VK 
valveking + casem vymenit repro za neco normalniho.
tak Vk už je objednán