http://www.seymourduncan.com/support/ch ... ling-pick/
V tomhle topicu bych podobnejch linků rád viděl co nejvíc, díky
Přesně tak. . !!!Přesunuto. .Alexi_Laiho píše:seš moc hodnej , oni taky, ale dávej to sakra to správnejch sekcí

Jejda špatná nálada dneska???KlídekPeter Láng píše:My se známe, že se mnou mluvíš jak se svým kamarádem?Alexi_Laiho píše:seš moc hodnej , oni taky, ale dávej to sakra to správnejch sekcí

Neprovokuj ho nebo bude ještě více naštvanýMetallistic píše:Jejda špatná nálada dneska???KlídekPeter Láng píše:My se známe, že se mnou mluvíš jak se svým kamarádem?Alexi_Laiho píše:seš moc hodnej , oni taky, ale dávej to sakra to správnejch sekcí
Jsem tu docela novej, takže ještě úplně nevím jak to tady chodí, možná je tady normální, že si tu každej pokřikuje na každýho co se mu zachce, možná je tu víc pubertálních vyjukanců, než jsem čekal.Jejda špatná nálada dneska???Klídek
okPeter Láng píše:Jsem tu docela novej, takže ještě úplně nevím jak to tady chodí, možná je tady normální, že si tu každej pokřikuje na každýho co se mu zachce, možná je tu víc pubertálních vyjukanců, než jsem čekal.Jejda špatná nálada dneska???Klídek
Já prostě vyžaduju slušný chování, to je celý, s mojí náladou to nemá co dělat a od admina bych čekal, že se bude snažit kromě přesouvání topiků taky starat o to aby v nich nebyly OT cinty
Kdo to nechápe ať jde laskavě do prdele

Nejde mi ani tak o vykání, štěkl na mě jakýsi příkaz a na to jsem dost alergickej, zvlášť od týpka, kterýmu to může být úplně jedno. Kdyby byl admin, tak to přesune a upozorní mě na moji chybu, jinak mě jeho názor vůbec nezajímáMetallistic píše: ok. .Já se teda omlouvám,jen sem nepochopil proč si na něho tak vyjel,nebo jestli chceš vykání,tak proč ste na něho tak vyjel . .
a Alexi to taky nemusel blbě myslet
![]()