Pink Floyd

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
John M. William

Re: Pink Floyd

Příspěvek od John M. William »

Chmelař píše:15,1 budou australský pink floydi v Rondu ... tj Brno ... já osobně na nich byl v Praze minulej rok a je to skvělý...kdyby někdo měl zájem mám videa z fotáku aby ste věděli do čeho pudete ;)
The Darkside of the Bohemia for me.. :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

16.1. v Ostravě. Nevíte někdo, budou-li hrát jiné věci než minule? I když ono by to slyšet a vidět podruhé ani tak moc nevadilo :)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

The Discovery (2011): pěkná bytelná krabička (cca 30 x 13 x 8 cm) s víkem dvakrát rylovaným u hřbetu krabice, se solidním bukletem, jenž je plný skic neschválených návrhů desek PF, fotografiemi a doplňujícími komentáři. Obaly CD jsou zmenšeniny původních vinylových desek, které se hezky rozevírají, alba se dvěma CD mají dvojité rozevírání. Tvrdý papír potažený lesklým laminem, ke každému albu je i malý buklet s texty a informacemi. Rovněž ze solidního lesklého papíru. K čemu bych asi měl největší výhrady, tak je ne moc jednoduché vytahování CD z obalů, je to totiž rozměrově docela těsné a je potřeba CD palcem a ukazováčkem silně uchopit, aby se mi podařilo placku vytáhnout. Zpětné zasouvání rovněž není žádný med. Ale to mi moc nevadí, již jsem vše převedl do FLACu, tak se s tím nebudu už moc babrat. Cenově dobré (3800,- Kč), když vezmu, že de facto každé album PF mám za cca 240,- Kč. Tyhle remaster alba se dají koupit i samostatně za cca 300 a více Kč. Z hlediska zvuku to doznalo osvěžení, ale ještě jsem si to ani pořádně neposlechl v klidu.

Na pobočce měli ve výloze rozbalené Immersion vydání The Dark Side Of The Moon. Docela jsem slintal nad tím, co vše k tomu je a docela chápu, že to cenově stojí podobně ne-li více než The Discovery Box. Měl jsem chutě plat. kartu znovu vytáhnout, ale ovládl jsem se. :D
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Kde jsi to kupoval, smím-li se optat? Taky o tom uvažuji, ale narozeniny jsou daleko a jestli koupím lístky na australáky, tak stejně nebudou love :?
AntaresX9

Příspěvek od AntaresX9 »

Byl ste někdo dneska na Aussie Floydech? Já jsem fakt nadšenej bylo to fakt super. Parádní pauzička od učení na zkoušky ve škole :D
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

Kamarád mě na ně lákal, ale co mě odradilo bylo naprosto příšerně přepálená cena. Já chápu, že je to nejlepší tribute band Floydů na světě se všemi detaily a co já vím, ale je to pořád jenom kopie. A dát za cover band stejně, jako za lístek do první řady na Pearl Jam nebo Radiohead, mi teda přišlo strašně moc... Nicméně tím tu jejich show nechci nijak shazovat, určitě to bylo výborný.
AntaresX9

Příspěvek od AntaresX9 »

Jo cena je fakt mazec no nebejt toho že mi cinknul táta jestli nechci jít na ně s nim tak bych asi nešel protože takový love na to fakt nemám když jsem zvykledj dávat za koncerty normálně tak šest stovek
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Kolik to stálo?
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

1690,- k pódiu
tobel

Příspěvek od tobel »

Taky jsem se včera zúčastnil a ceny lístku vůbec nelituji. Pravda, je to sice "jen" cover band, ale zato naprosto fenomenální. Zvuk byl hodně dobrej, asi nejlepší, co jsem zatím takhle indoor zažil, světelná show parádní, hudba zahrána tak věrně, že když jsem zavřel oči, tak jsem si na podiu dokázal představit slavnou 4ku :). Teda krom pár songů, kde mi moc neseděl hlas zpěváka (us and them). Klidně bych šel znova :wink:
Epiphone Les Paul Standard plus (Seymour-Duncan AlNiCo Pro) ---> VOX Tonelab ST ---> Laney LC 50 ---=|o| 220V
Chmelař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chmelař »

souhlas... :) já sem byl někdy rok dva zpátky v praze na nich měl sem lístek za 790 na rozmezí kde byly přes uličku za 1190 ... a bylo to skvělý -> u tej jejich show stačí bejt i vzadu pže z první řady to nemá nějak smysl když to není waters, gilmour atd. :) si teda myslim a taky bych šel znova....a vychytat si takle místa to je základ u každýho koncertu :)

tobel píše:Taky jsem se včera zúčastnil a ceny lístku vůbec nelituji. Pravda, je to sice "jen" cover band, ale zato naprosto fenomenální. Zvuk byl hodně dobrej, asi nejlepší, co jsem zatím takhle indoor zažil, světelná show parádní, hudba zahrána tak věrně, že když jsem zavřel oči, tak jsem si na podiu dokázal představit slavnou 4ku :). Teda krom pár songů, kde mi moc neseděl hlas zpěváka (us and them). Klidně bych šel znova :wink:
mexxell01

Příspěvek od mexxell01 »

porad tu opevujete gilmoura ale podle me opravdovým tvurcem PF byl waters (a o tom tu toho moc neni) s nim a jeho alby pokracovala hudba pink floydu vic nez s momentary lapse of reason (amused to death, radio kaos i pros and...je podle me vic floydacký jak division bell nebo momentary...) jeho hudba je daleko promakanejsi nez gilmourova. z poslednich alb me zaujali poradne jenom learning to fly, sorrow, high hopes a coming back to life... kdezto pred tim kdyz to mel roger pod palcem tak to byli samý klenoty (jasne ze to nedelal sám ale mel majoritní podíl a bylo to znát ) ...kdyz se kouknete na watersovo DVD in the flesh myslim ze 2001 tak je to oproti pulse sice skromnejsi ale daleko pratelstejsi, privetivejsi a muzikalnejsi podivaná . pulse je prilis ...asi inzenirský. ne ze by to bylo spatný to vubec ale pro me je proste waters ten Pink Floyd. I kdyz s tema soudama s ostatníma to prepísk to jo.
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

A pro mě je zase Waters namachrovanej frajírek. Ačkoliv absolutně nepopírám jeho skladatelský přínos, tak co se týče jeho sólových alb, tak mě nezaujalo ani jedno a mám mnohem radši ty Gilmourova, stejnětak jako mám mnohem radši ty alba Pink Floyd která jsou považována spíše za Gilmourovská než Watersovská. Ale deset lidí, deset názorů. Nicméně pro mě jsou Floydi spíše Gilmour než Waters.
mexxell01

Příspěvek od mexxell01 »

jo tak namachrovanej asi bude nic mene znám lidi kteri s ním meli osobne tu čest a prý je celkem sympatickej a prijemnej .... jo tamto byl muj nazor a beru ze se mnou hodne lidi nesouhlasi je to konec koncu smysl takovejhle diskuzních for vymena nazorů :wink:
John M. William

Příspěvek od John M. William »

Mno.. On by toho bez Davida taky moc nesložil.. Já třeba nesnášim The Final Cut..
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
mexxell01

Příspěvek od mexxell01 »

John M. William píše:Mno.. On by toho bez Davida taky moc nesložil.. Já třeba nesnášim The Final Cut..
myslím si ze je to spis naopak ....Final Cut je o textech s prumernou hudbou ale hloubka PF se vytratila s watersem - Momentary Lapse .... je prumerne pisnove album a Division Bell taktez( na vysi urovni - jiste je to skvele album a High Hipes je nadherna skladba a vrhol post-watersovské ery) ale kvalit drivejsich alb PF ani napr Amused to death to nedosahje
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

ZH6

Příspěvek od ZH6 »

Hmmm, zajímavé. Už dlouho očekávám novou desku Davida Gilmoura. Tohle by mohlo být ono!
Ale spíš to vypadá, že to budou starý kusy, který se nedostaly na Division Bell, co? Každopádně sem zvědavej co z toho bude :)
king21

Příspěvek od king21 »

Taky poslouchám Floidy. Některá alba jsou lepší, některá horší. Jejich novější tvorbu dvakrát nemusím, spíše poslouchám psychedelické desky, hlavně dark side of the moon je boží.
Sollozzo

Příspěvek od Sollozzo »

king21 píše:Taky poslouchám Floidy. Některá alba jsou lepší, některá horší. Jejich novější tvorbu dvakrát nemusím, spíše poslouchám psychedelické desky, hlavně dark side of the moon je boží.
Dark Side of the Moon je boží, ale jako psychedelickou bych jí nepovažoval (no, snad krom On the Run - ta je na hlavu:-) )
Na "nových" postwatersovských albech se najdou krásné skladby, ale rozhodně desky nedrží pohromadě jako za Waterse...jsem zvědav, jak bude znít novinka. Hrozně se těším, ale mám z toho strach. Ukázka a preview už jsou na webu k vidění/slyšení...
'09 Paul Reed Smith Custom 22
'01 Fender Stratocaster Highway One
'01 Squier Stratocaster EMG DG-20
George Dennis Super Mouse
http://www.bandzone.cz/primatordittrich
http://www.bandzone.cz/_73583
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“