Chci totiž vyměnit snímače ve svojí letité kopii LP od staggu, která je z olše. Je to jeden z těch povedených kusů, takže ano, myslím, že se mi to vyplatí. Každopádně můžu dát snímače potom do nějaké jiné kytary.
Ty původní začaly asi po čtyřech letech oba nehorázně šumět, tak jsem se rozhodl, že je už na čase je vykutat. Jenže jaké? Hraju hard rock až metal. Whitesnake až Children of bodom. Hodně se mi líbí zvuk Douga Aldriche, ale nehodlám objednávat suhr z ameriky. Ještě jsem slyšel chválu na Bare Knuckle, ale to je taky mimo. Takže jsem tak nějak rozhodnutý pro Seymour Duncan Sh4 ke kobylce. Zatím koupím asi jen jeden, protože dát 4 tisíce za snímače je pro mě najednou hodně velká částka.
Jenže když jsem zkoušel na SD webu ten jejich automat na doporučení snímačů, vylezl mi sh5 a sh6. Když jsem změnil styl na rock/hard rock z Hard rock/metal, tak to tam ty sh4 dalo. To samý při změně z olše na mahagon. Tak si říkám, jestli to nemá něco společného s tou olší. Nedávájí se sh4 spíš jen do mahagonových kytar? Začátkem 80. let se dělaly gibson les pauly taky z olše, tak si říkám, že to takový průšvih být nemůže.
A ještě otázečka. Nemýlím se, když si myslím, že budu muset koupit i nové poťáky. Ty původní mi přijde, že moc nefungujou. Buď je to ztlumený, nebo puštěný. Nějaká mezipoloha moc neexistuje.
Už jsem se nějak moc rozepsal. Díky moc za každou radu.