Guitar Pro 6 - struny
Pravidla fóra
Guitar Pro 6 - struny
Dobrý den,
mám problém ohledně počtu nastavení strun a to u baskytary. Je tato funkce možná v Guitar pro 6, jako to bylo ve verzi 5? Popř. jestli ano, tak jak to změnit.. Děkuji
mám problém ohledně počtu nastavení strun a to u baskytary. Je tato funkce možná v Guitar pro 6, jako to bylo ve verzi 5? Popř. jestli ano, tak jak to změnit.. Děkuji
- SQUIERbyFender Precision Bass OW -
Re: Guitar Pro 6 - struny
Dělám to určitě krkolomně, ale na nic jiného jsem nepřišel
.
Kliknu na to znaménko "+" (je to nabídka "add track" - je vlevo dole) a otevře se okno s nabídkou všech nástrojů, jejich variant (elektro, akustika,...) a počet strun. Vybereš, potvrdíš a máš to tam.
Kliknu na to znaménko "+" (je to nabídka "add track" - je vlevo dole) a otevře se okno s nabídkou všech nástrojů, jejich variant (elektro, akustika,...) a počet strun. Vybereš, potvrdíš a máš to tam.
jj to jo , ale to mi přidá prázdnou stopu ( přidání nového hudebního nástroje )
Mě to taky přidá novou stopu (nový nástroj), ale nejdřív se mi otevře okno s nabídkou všech nástrojů.
A jak tvůj GP 6 pozná jaký nástroj ti tam má přidat??
Máš plnou placenou verzi GP 6 nebo jen demo?
A jak tvůj GP 6 pozná jaký nástroj ti tam má přidat??
Máš plnou placenou verzi GP 6 nebo jen demo?
mám plnou verzi, normálně jak si popisoval nahoře tak přidám baskytaru - 4 struny - ok a přidá se mi nová prázdná stopa, ale já potřebuji už nahrátou stopu s basou převést ze 7 strun na 4 struny...
Aha, tak ty o voze a já o kozeRalis píše:už nahrátou stopu s basou převést ze 7 strun na 4 struny...
Špatně jsem tě pochopil a v tomhle případě nemůžu sloužit, nikdy jsem to nedělal.
a šlo by udělat to, že bych vytvořil tu novou stopu a do ní nějak nakopíroval obsah z té plné origo stopy?
To lze. Starou stopu vybereš myší, Ctrl+C, vytvoříš 7.strunnou stopu a Ctrl+V.
Není nic jednoduššího než se nebát a vyzkoušet to
.
EDIT: respektive ze 7 na 4 struny.
Není nic jednoduššího než se nebát a vyzkoušet to
EDIT: respektive ze 7 na 4 struny.
jj, zkusím to....asi to bude to co jsem hledal, i když moc složité od předchozí verze 5
Díky moc za rychlé odpovědi
Díky moc za rychlé odpovědi