Mně se líbilo: "Odpálení elektroniky se slabou baterkou možné je, mám to potvrzené od kytaráře - takže to bychom měli vyřešené."dalabo píše:To je lepší jak cirkus
Jeden šulín plácne hovadinu kerou že slyšel od kytaráře (kterého ?) a polovina to žere
jak dlouho vydrží baterka v aktivce
Pravidla fóra
Re: jak dlouho vydrží baterka v aktivce
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Jistě pochopíte, když jméno říkat nahlas nebudu, ale dám tedy za pravdu vám (elektronice nerozumím, takže si nemám za čím stát a jen jsem přepapouškoval něco o čem jsem byl přesvědčenej).
EDIT: Možná by jen stálo za zmínku, že když jsem měl svoji první aktivku a nevěděl jsem, že se vybíjí i tím že má v sobě jenom zastrčený kabel a aparát je vypnutý, tak jsem odjel na 14 dní pryč, vrátil se a i s takle vyšťavenou baterkou to "hrálo" asi tak, že to jednou z cca 7 not dalo jen ránu přebuzenou. Z toho jsem pak usoudil, že o tom asi ten kytarář tehdy mluvil.
Je to reálná možnost?
EDIT: Možná by jen stálo za zmínku, že když jsem měl svoji první aktivku a nevěděl jsem, že se vybíjí i tím že má v sobě jenom zastrčený kabel a aparát je vypnutý, tak jsem odjel na 14 dní pryč, vrátil se a i s takle vyšťavenou baterkou to "hrálo" asi tak, že to jednou z cca 7 not dalo jen ránu přebuzenou. Z toho jsem pak usoudil, že o tom asi ten kytarář tehdy mluvil.
Je to reálná možnost?
- whisoure
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dondak
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě.shoooter píše:Tak sorry, volty prostě téct nemohou, udávají napětí (potenciál)
Fender Am. Deluxe JAZZ 08'|Greco Jap. PRECISION 76´|Fender Am. Deluxe DIMENSION HH V 13'|Breedlove RETRO D/ERe 08'|Squier Affinity TELECASTER 13'|Stamar DREADNOUGHT ?? 
https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
Vymněnil ti tu odpálenou elektriku ?Ijen píše:Jistě pochopíte, když jméno říkat nahlas nebudu, ale dám tedy za pravdu vám (elektronice nerozumím, takže si nemám za čím stát a jen jsem přepapouškoval něco o čem jsem byl přesvědčenej).
Je to reálná možnost?
-
Mirda Pirda
- Nový uživatel
Cort
Zdravím mám cort b4 řeším možná problém s vybíjením 9v baterky .Nevíte jak by asi měla dlouho vydržet zkouším cca10 hod týdně.Postupně jak slábne tak pak docházi k tomu ,že hlavně struna E je taková tupá, zahuhlaná, nevýrazná. Mohl by být problém i někde jinde myslím tím snímač nebo předzesilovač. dík za odpovědi.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Při zkoušení cca 10h/týdně by baterka měla vydržet několik měsíců. Pozor na kabel nechaný ve zdířce basy, ten baterii vybíjí i když se nehraje.
Pokud je baterie před koncem, projeví se to slabším, uprděným signálem.
Pokud je baterie před koncem, projeví se to slabším, uprděným signálem.
Jak pise Hendrek, vybita baterka se projevi celkove slabsim zvukem (cehoz si clovek jen tak nevsine, proste prida volume na aparatu) a pak to pokracuje zkreslenym uprdenym zvukem. Nevim jak v kompletni aktivce, ale mi alkalicka baterka v base s aktivnim snimacem Seymour Duncan (odber nula nula prd) vydrzi skoro rok. Kompletni aktivka s korekcema bude zrat asi vic. Pokud jde o nevyvazenost strun a jejich tupy zvuk (i treba jenom jedne) na vine budou nejspis struny. Stare, ohrane, zaspinene. Mimochodem, baterka v aktivce by mela vydrzet vic, nez struny. Takze vymenit nebo aspon vyvarit (na to je tady taky tema).
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.