Firma Artec

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Firma Artec

Příspěvek od hyenik »

mam Outboard preamp a mel jsem EQ. Artec delay byl jeste nedavno jedna z mala dobrych voleb cena/vykon.
Jinak je to nova vlna cinskych krabicek (prodavaji to korejci, ale dela s to v cine), ktere jsou kovove, slusne navrzene i vyrobene a trefuje to presne ten segment mezi levnyma hrackama a beznou kvalitni produkci. Pro muzikanta ideal, ze to neni mechanicky uplny werk jak plastove behringery a pritom to nestoji majlant.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Ten delay jsem měl a nějak nevím co bych mu vytýkal, ať zvukově nebo zpracováním. Zněl hodně přirozeně a za ty prachy dobrý kauf.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Když budeš mít chuť a čas, tak můžeš udělat i recenze na Artec efekty.
recenze-f68/
Perryman

Příspěvek od Perryman »

Qéčko píše:Zdravím všechny.
Hledal jsem související vlákno, ale asi neumím hledat :P
Rád bych se podělil o zkušenost s efekty této firmy. Koupeno od Thomanna.

Na Vánoce jsem si udělal radost a koupil si: Artec flanger, delay a levnější Power brick.

U flangeru se dá nakroutit od echa až po hodně hutný a konkrétný zvuk. Zvukově mi hodně připomíná staré analogy z 80. let (měl jsem dřív jeden půjčený od známého)

K Power brick asi není moc co dodat. Napájí hlavně 9V krabičky, ale má i vstupy kde si můžete navolit 6-12V a cokoliv mezi tím. Taková malá třešničkou jsou diodky na boku "cihly", které si můžete zapnout a pokud vám zhasnou světlo na podiu, celkem to oceníte.

S delayem si stále ještě hraju, ale zatím mi nic nezchází. Od jemného echa až po stále se opakující dozvuk - popřípadě řezání pilou :lol:

Jen co budu mít něco nahráno, postnu Vám ochutnávku, ale myslím že za ty prachy jsem rozhodně neprohloupil.
A ten Power Brick má navíc jednotlivě regulované výstupy, každý zvlášť filtrovaný proti brumu.
Pořídil jsem si i Whish Wah pedal APW-7, pěkně se tam dá namíchat kvákání s takovým svištivým pískáním a nebo přidat basy. Taky má nějak magneticky odrušený potenciometry proti hluku.
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

Máte někdo zkušenosti s noise gate od Artecu?

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“