No jo, byla tamdayslypper píše:Kde je chyba?
http://hudebnibazar.cz/index.php?katego ... rder=datum
dělá to, když druhé heslo ve vyhledávání je "G" "GR", celá stránka se rozsype. Zřejmě spojitost s tím "ground-color:" v syntaxi.
Nápady, připomínky, stížnosti
Re: Nápady, připomínky, stížnosti
Díky za upozornění. Pokud si pamatuješ přesné znění inzerátů, tak mi je prosím pošli. Zkusím vyladit podle toho funkce které hlídají duplicity inzerátů. Samozřejmě vychází z určité procentuální shody slov v daném inzerátu. Pokud se inzeráty od jednoho inzerenta liší pouze třemi znaky a jinak je vše stejné, systém to vyhodnotí jako duplicitu. Zatím jsem přesvědčen o tom, že to přináší daleko více pozitiv než negativ. Ale samozřejmě je vždycky co zlepšovat.mazzi píše:Jeden je na BOSS LS-2 a druhý na PH-2. Ruším pedalboard, prodávám BOSS krabičky a měl sem několik stejných inzerátů jako http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=638849, http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=638836 a dnes sem přidal další a smazalo mi to starý. Tak sem přidal ten smazaný a smazalo to zase jiný.
No vidíte, jaké pěkné nápady máte.dayslypper píše:Pepe:
Celý formulář je na pytel, hlavně předmět zprávy je k prdu a člověk se podle něj nemůže jakkoliv orientovat, pokud má nebo odepisuje na víc inzerátů.
Proto si jen kopíruju adresu a rozesílám přes mailového klienta, kde si do předmětu dávám název inzerátů a do textu přiložím odkaz na inzerát. Stále se mi tato půlminuta navíc mnohokrát vyplácí v přehlednosti.
Rekapitulace:
1. Předmět odpovědi je nyní "Odpověď na Váš inzerát č.XXX". Což nahradím Názvem inzerátu.
2. Zaškrtávátko "Poslat kopii na můj email".
Pokud vás napadají další vylepšení, tak je napište.
Měl jsem inzeráty (už je prodáno), lišily se v názvu = jiný efekt = není to duplicita.VladaM píše:Díky za upozornění. Pokud si pamatuješ přesné znění inzerátů, tak mi je prosím pošli. Zkusím vyladit podle toho funkce které hlídají duplicity inzerátů. Samozřejmě vychází z určité procentuální shody slov v daném inzerátu. Pokud se inzeráty od jednoho inzerenta liší pouze třemi znaky a jinak je vše stejné, systém to vyhodnotí jako duplicitu. Zatím jsem přesvědčen o tom, že to přináší daleko více pozitiv než negativ. Ale samozřejmě je vždycky co zlepšovat.mazzi píše:Jeden je na BOSS LS-2 a druhý na PH-2. Ruším pedalboard, prodávám BOSS krabičky a měl sem několik stejných inzerátů jako http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=638849, http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=638836 a dnes sem přidal další a smazalo mi to starý. Tak sem přidal ten smazaný a smazalo to zase jiný.Pokud uvidím ty tvoje texty, tak se to pokusím upravit, aby to příště zafungovalo lépe.
Nadpis:BOSS AC-3 Acoustic Simulator
Text: Prodám simulátor akustické kytary BOSS AC-3 Acoustic Simulator. Funkčně i kosmeticky je 100%, včetně krabičky. Made in Taiwan.
Nadpis:BOSS PH-2 Super Phaser
Text: Prodám phaser BOSS PH-2 Super Phaser. Funkčně i kosmeticky je 100%, včetně krabičky. Made in Taiwan.
Ibanez RG 1520 A (DiMarzio/IBZ)
Ibanez RG 570 CTAM (DiMarzio D-Sonic + Air Norton + HS-4)
Jackson RR-3 (EMG 81 + 89)
BOSS FT-2, PH-3, CE-2, DC-3, DD-3, RV-3, RC-2
Co jsem vlastnil, prodal a s čím poradím:
Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty
Ibanez RG 570 CTAM (DiMarzio D-Sonic + Air Norton + HS-4)
Jackson RR-3 (EMG 81 + 89)
BOSS FT-2, PH-3, CE-2, DC-3, DD-3, RV-3, RC-2
Co jsem vlastnil, prodal a s čím poradím:
Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc, ještě bych tam za jméno v předmětu přidal na konec hudebnibazar.cz, jako že to je odsud.VladaM píše:No vidíte, jaké pěkné nápady máte.dayslypper píše:Pepe:
Celý formulář je na pytel, hlavně předmět zprávy je k prdu a člověk se podle něj nemůže jakkoliv orientovat, pokud má nebo odepisuje na víc inzerátů.
Proto si jen kopíruju adresu a rozesílám přes mailového klienta, kde si do předmětu dávám název inzerátů a do textu přiložím odkaz na inzerát. Stále se mi tato půlminuta navíc mnohokrát vyplácí v přehlednosti.![]()
Rekapitulace:
1. Předmět odpovědi je nyní "Odpověď na Váš inzerát č.XXX". Což nahradím Názvem inzerátu.
2. Zaškrtávátko "Poslat kopii na můj email".
Pokud vás napadají další vylepšení, tak je napište.
Možná je tam zbytečný ještě ten předvyplněný text, když je na inzerát link a nyní bude i jméno v předmětu zprávy. Akorát pak v odpovědi na mé inzeráty hledám, kde začíná původní text zájemce.
Mne by se libilo to AJAXovy rozbalovani detailu inzeratu, ale asi jsem moc narocnej 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
AJAXu ani netřeba. Taky bych byl pro.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Nejsem si jistý, jestli to už někdo nepsal, ale pokud při vyhledávání na konec vyhledávaného výrazu dám mezeru, "rozbije se to" 
- tallicaman
Chtelo by to vyresit, ze kdyz uz neni inzerat platny - uz neexistuje, tak by to mohlo neco vypsat a ne ze:
Vloženo: čtvrtek 1. ledna 1970 v 01:00 (před 15252 dny)...
Vloženo: čtvrtek 1. ledna 1970 v 01:00 (před 15252 dny)...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Odpověděl mi jeden zájemce na inzerát s tím, že vyplnil adresu pro odpověď jako ***@gmail,com
Nějak se to s tou čírkou nekamarádí a do hlavičky pro odpověď mi to hodilo 2 adresy
***@gmail
a
com@smtp2.mail.kytary.cz
Nějak se to s tou čírkou nekamarádí a do hlavičky pro odpověď mi to hodilo 2 adresy
***@gmail
a
com@smtp2.mail.kytary.cz
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Přišel mi tento mail, zřejmě ochrana mailu nefunguje dostatečně:
(adresa odesilatele byla promazána)
Date: Sun, 20 Nov 2011 17:06:33 +0100
From: Inzerce | ČeskýPortál.eu <inzerce@cesky**********>
Reply-To: Inzerce | ČeskýPortál.eu <inzerce@*****portal.eu>
Dobrý den,
reagujeme na Váš inzerát ******
Chtěli bychom Vám pomoci zdarma a rychle udat Váš inzerát oslovením tisíců zájemců.
Úspěchu docílíte, pokud inzerát bezplatně vložíte na náš nový inzertní portál ČeskýPortál.eu.
Pokud máte zájem o bezplatné vložení inzerátu, klikněte na ČeskýPortál.eu a vložte inzerát zdarma.
V opačném případě se Vám za tuto zprávu omlouváme, další Vám již neodešleme.
Podat inzerát zdarma
S přáním pěkného dne,
Jaroslav Hranička,
ČeskýPortál.eu
Logo ČeskýPortál.eu
Reagujeme na veřejně dostupný inzerát s Vaší e-mailovou adresou.
Žádná další taková zpráva Vám již nikdy nebude zaslána.
Jou, přišlo mi to taky...
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
CENA:
Změna z konkrétní cena na Dohodou je OK.
Ale při změně z "Dohodou" na konkrétní cenu by se mělo zrušit zaškrtnutí "cena dohodou" jakmile začnu psát do pole "cena". Už několikrát s mi stalo, že jsem to "dohodou" zapomněl při této změně zrušit.
Změna z konkrétní cena na Dohodou je OK.
Ale při změně z "Dohodou" na konkrétní cenu by se mělo zrušit zaškrtnutí "cena dohodou" jakmile začnu psát do pole "cena". Už několikrát s mi stalo, že jsem to "dohodou" zapomněl při této změně zrušit.
-
Teorge
Taky mě přišel mail z českého portálu... S tím,že mi přišel na 2-3 týdny smazaný inzerát.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju! Ficuru "protekcni velikost obrazku v seznamu" jsem dlouho ocekaval a chtel ji sam navrhnout. Funguje v Opere (viz screenshot), overeno i ve Firefoxu
Hodně budem někde...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tenhle problém tam je dlouhodobě a VladaM o něm ví. Objevuje se to u nějekého formátu, který bazar odmítá změnšit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to sorry
Ja se s tim setkal poprvy...
Hodně budem někde...
- Nero
- Rádce
To se divím, vyskakuje to poměrně často. Více méně už od té doby, co bazar funguje v té podobě, jaké je teď.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
Evidentně, díky za upozornění.
PetrPeter 1975 - 2008