Úpný začátečník - Jak hrát

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

mata911 píše:
tear píše:a k tomu šprtání sexu... ono když tě někdo učí sexu, je to lepší než když tě učí rytmy, pravda...
trochu OT, že? se nezlobte :wink:
Když je mladá, hezká a preferuje praxi.....
Juhu ať žij OT :lol: :twisted:
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
tear

Příspěvek od tear »

mata911 píše:
tear píše:a k tomu šprtání sexu... ono když tě někdo učí sexu, je to lepší než když tě učí rytmy, pravda...
trochu OT, že? se nezlobte :wink:
Když je mladá, hezká a preferuje praxi.....
možeš natrefit i na starého, oplzlého, spoceného, smrdutého..
možná by se někdo našel, kdo by to upřednostnil před tou mladou, hezkou atd... Podotýkám, že já ne!!! :lol:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ano, myslím že ve své podstatě chápete jak to myslím

rytmy se nemá smysl učit z učebnice, praxe a vlastní zkušenosti jsou neocenitelné (jako sex, no :D)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ze ja vam to tady promazu :evil: :evil: :evil:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
krtecek.pl
Kontaktovat uživatele:

taby

Příspěvek od krtecek.pl »

na slozete taby se ted vykasly nauc se zakladni akordy jako G,D,A,C, to najdes i na internetu jak je hrat a ty cvic a cvic prehmaty mzi nima a za ti tohle pude rychle tak se nauc dalsi akordy a pak az zacni hrat taby ver mi je to osvedceny ja to tak taky delal ale ucitel je asi prec jen lepsi
Joey
Kontaktovat uživatele:

Re: taby

Příspěvek od Joey »

krtecek.pl píše:na slozete taby se ted vykasly nauc se zakladni akordy jako G,D,A,C, to najdes i na internetu jak je hrat a ty cvic a cvic prehmaty mzi nima a za ti tohle pude rychle tak se nauc dalsi akordy a pak az zacni hrat taby ver mi je to osvedceny ja to tak taky delal ale ucitel je asi prec jen lepsi
Divej, třeba Punk Floidi mají většinu songů z těhle akordů a jaká je to libá hudba...Honza Medvěd je můj ideál...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
severin

Příspěvek od severin »

Zober si to ako so SEXom. Tiez ta nikto neuci mrdat (sprepacenim), musis to odkukat z DVD-eciek. Ja som setko odkukal s DVD (co sa tyka gitary), tam nemas co pokazit, ked vidis Jimi hendrixa hrat alebo Davida Gilomoura tak na tom nic nepokazis ked budes pozorne pozerat na ich techniku.
Samozrejme kazdy ma inu techniku ale ide hlavne o teoriu pri tom omrkavani.
Samozrejme techniku neziskas iba tym, ze budes kukat na DVD. Musis CVICIT, CVICIT, CVICIT!!!!!! :wink:

TO VSJO
ROCK ON :):)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“