Jaké se vám líbí kytary Superstrat
Pravidla fóra
Re: Jaké se vám líbí kytary Superstrat
To je ta tvoje? Pěkně funky! 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
a já jí mám od září 2011 doma a chrochtám sibubucci píše:na mojo Ti se*e bílý tesák...MrB14ck píše:já už sem na ní hrál heč![]()
zvuk pěknej neurazí ale na mě až moc univerzální prostě ani ryba ani rak a navíc nema moudžou vole![]()
jenom mimo mísu, všiml si někdo, že v tom videu ten týpek nemá origo CAP snímače? dokonce prostřední sigl má vyměněný za HB velikosti singlu. Takže to video o zvuku té kytary (jako celek) vypovídá pěkné kulové.
A abych nebyl až tak moc OT, tak hned po té červené, bych uzmul tu BLACK ICE

¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
si piš kámo jeden snímač pěkně rovnou na jack - žádný složitosti voeBummer píše:To je ta tvoje? Pěkně funky!
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- Dan Rohanský
Jedno volume bych si tam dal, ale jinak se mi to moc líbíMrB14ck píše:si piš kámo jeden snímač pěkně rovnou na jack - žádný složitosti voeBummer píše:To je ta tvoje? Pěkně funky!
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Taky krásná. Zrovna taky vypadá jak nějakej Kramer. Nechal bych si jí líbit.
EDIT: Tak jsem si o ní něco zjistil a asi s můžu nechat zajít chuť. Je to Hamer Californian Elite. Je to v zásadě custom shop vyráběnej v osmdesátých letech v USA bez použití CNC strojů. Originální Floyd Rose, snímače na objednávku, perleťové inlaye, ebenový hmatník, tělo mahagon a krk javor, šroubovaný, 27 pražců.
EDIT: Tak jsem si o ní něco zjistil a asi s můžu nechat zajít chuť. Je to Hamer Californian Elite. Je to v zásadě custom shop vyráběnej v osmdesátých letech v USA bez použití CNC strojů. Originální Floyd Rose, snímače na objednávku, perleťové inlaye, ebenový hmatník, tělo mahagon a krk javor, šroubovaný, 27 pražců.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
jj vím o tom, jednu jsem teď viděl na ebay (a to nebyla takhle pěkně vymóděná, jen klasická černá) a skončila na bezmála tisíci dolarech
ale jako kytary jsou to pěkný, asi si jako další kytaru na tvrdší věci pořídim právě nějakého podobného superstrata, těch rohatých už mam dost 
St.Anley Tube Amps
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Ta blackova je stejně nejlepší
Jednou musím taky něco takového mít, ale s kopretinou a nějakou nahatou treperendou 
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
superstrat je krááásna gitarka a kedže na mojom samick-ku sa ohol krk začinam s lojzom krajičkom stavat-teeda robit bude on ja dam navrh superstrat zatial mam objednane drevo na telo http://shop.sollerguitars.com/product_i ... jse-5.html povodne tam mal ist tento krk ale rozmyslel som si to a budem mat krk uplne novy,hmatnik bude mierny scalloped, snimač emg 89 asi X ,snimač iba pri kobyle teda FR ,bez pickguardu,farba drevo -nekompromisne jedovatá červeno bordová,už sa teším reporty podam do novej temy home-made ,jáj a pre mna je superstrat gitara s agresivnym stratackym vzhladom s jednym HB pri FR bez pickguardu 24 pražec 
- Dafčánek
- Bandzone: http://bandzone.cz/navzdory

Nevím jak to hraje, teď to beru vzhledově ... to označení pražců bych si nechal líbit, i když nějakej lepší obrázek na pickguard ... něco ve stylu:

Ibanez GAX 30 (DiMarzio X2N) // Randall RX25RM // struny 0.11
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to ještě ujde, ale naživo je ten pickguard hodně růžový... to bych asi nezvlád 
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
přesně, taky jsem po ní koukal 
St.Anley Tube Amps
Ta hlava je bombastická.
U mě vítězí.

U mě vítězí.

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nedávno jsem tu někde zmínil, že obláčkový javor se mi na kytarách zrovna moc nelíbí. Musím vzít zpět...

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No vidíš, JohnyWM takovou zrovna prodává.
Přidám pár kousků. Tyhle se mi líbí nejvíc (Carvin Custom Shop):

Tady je celý seznam.
http://www.carvinmuseum.com/instockarchive/dc135.html

Tady je celý seznam.
http://www.carvinmuseum.com/instockarchive/dc135.html
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
teď je zrovna jedna na bazaru

ESP USA M III

Suhr Antique Modern

Schecter USA Custom Shop

Suhr Modern Custom

Suhr Antique Modern
Schecter USA Custom Shop
Suhr Modern Custom

Za mě Schecter.
Ten se mi líbí moc.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Zrovna u Schectera (USA) mě to celkem i překvapilo. Ale jistě, neznal jsem jejich výběr produktů do detailu.
SUHR Modern Trans Whale Blue Burst

SUHR Modern Trans Whale Blue Burst