Nový lak na klavír
Pravidla fóra
Nový lak na klavír
Dobrý den, nevím, jestli se sem tento dotaz bude hodit, ale zkusím to. Před nedávnem jsem začal hrát na klavír a do teď jsem měl klávesy. Včera jsem ale koupil klavír - tmavě hnědý nehraný August Förster. Příští týden ho nechám naladit a chtěl bych si ho tak trošku "zhezčit", je to možné? Mohu si jej sám přelakovat? Třeba na bílo? Na černo? Co mám udělat? Napadlo mě, že bych jej normálně lehce přebrousil a nastříkal bílým lakem. Půjde to? Nezkazím tím nějak jeho "funkční" stránku? Nebude hrát hůř nebo tak? Jakým lakem bych to měl udělat? Je ještě něco, co byste mi doporučili? Mockrát děkuji. 
-
dr.MENGELE
Re: Nový lak na klavír
A TO BY SI HO PRESTRIEKAL AUTOSPREJOM?NEVIEM ČI BY NEBOLO KRAJŠIE HO NECHAT V TEJ NEDBALÉ ELEGANCI.ASI BY SI TO MUSEL ZBRÚSIT UPLNE,NAMORIT NA ODTIEN,A ZREJME ŠELEK TO SÚ TAKÉ PLÁTKY ŽIVICE AKO CELOFAN ROZPUSTIA SA V LIEHU NANÁŠAJU HOUBIČKOU V STOVKÁCH VRSTIEV.NESKUTOČNÁ ROBOTA MOŽNÁ BY TI PORADILI TERAZ JE VŠADE TIE BAZARY SO STARYM NABYTKOM CO TAHAJU ZO ZÁPADU A OPRAVUJÚ.
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
Ouch... no... právěže netuším, čím bych to stříkal, proto se ptám tady, kde by už mohl mít někdo, jako například ty, zkušenosti, či alespoň znalosti. Jestli je to takto složité, tak tomu asi ponechám tu "nedbalou eleganci". Samozřejmě je to klavír, takže i kdyby byl v "růžovoučké", tak bych ho měl rád. Asi máš pravdu
. Děkuji.
To sám nedělej leda by si ho chtěl vyhodit