ale z normálních 50th Anniversary SG Standart 24

ano, hned jak přišel první červenej kus do kytar,hrál někdo z vás na to SG s P 90?
Říkáš, že má tenší krk, než ten fadded?arcilucifer píše:ano, hned jak přišel první červenej kus do kytar,hrál někdo z vás na to SG s P 90?
na první pohled, dost odbyté zpracování, tělo slepené ze tří kusů,
přičemž ten prostřední kus jako by tam nepatřil, bilo to do očí na deset metrů,
knoby nakřivo, jsem radši přešel
tím že má tenkéj krk tak se mi na ní hrálo dobře
ale zvuk, žádná sláva, nevyvážený, bez příjemných středobasů.
lepší volbou je koupit si speciala, prodat snímače a koupit P-90
...tak to je dobře...apspoň mě to neláká (a navíc stejně nemám prachy)Mjkl píše:arcilucifer píše:ano, hned jak přišel první červenej kus do kytar,hrál někdo z vás na to SG s P 90?
na první pohled, dost odbyté zpracování, tělo slepené ze tří kusů,
přičemž ten prostřední kus jako by tam nepatřil, bilo to do očí na deset metrů,
knoby nakřivo, jsem radši přešel
tím že má tenkéj krk tak se mi na ní hrálo dobře
ale zvuk, žádná sláva, nevyvážený, bez příjemných středobasů.
lepší volbou je koupit si speciala, prodat snímače a koupit P-90

Je to návrh Teda McCarthyho, SG se jmenuje proto, že Les Paul odmítl mít s takovou kytarou cokoli společného, nelíbila se mu. Vzniklo totiž "přiostřením" ploché doublecut lespaulky, aby vzhledově víc odpovídala prudce se rozvíjejícímu rock'n'rollu, jako modernizace LP. Les Paul po modernizaci ploché lespaulky na tento tvar trval na tom, že tohle rozhodně není kytara, kterou se zavázal propagovat a kterou pomáhal vytvořit a ať z ní okamžitě odstraní jeho jméno a prodávají ji jako jiný model, se kterým nemá co do činění. Proto musel Gibson přejít na název SG (Solid Guitar - kytara s plným tělem, protože v té době žádnou jinou fošnu nedělali).novic píše:Akoart na štítku pod kterým je matice na výztuhu je napsane CUSTOM Les Paulje pravda že je to jeho návrh ale bral bych tam spis CUSTOM SG
To je dost mimo otázku tématu. Předpokládám, že se ti ta nejhorší kytara tedy ani nelíbí, není-liž pravda.daimondia píše:Sg je ta nejhorší kytara
co se děje, dostal jsi ve škole špatnou známku?daimondia píše:Sg je ta nejhorší kytara
Asi ta poslední věc, co by mě štvala, že tam je LP Custom... Je teda fakt, že trojsnímačovej LP Custom se mi nelíbí, ale tohle je snad ještě horší. U mě je krásný SG tohle:novic píše:
Epiphone SG g400 CUSTOM AI

A to je tvoje definice nejhorší kytary?daimondia píše:Nelíbí se mi tvarově zvuokově jo
To já trojsnímačové customy jak LP tak SG zbožňujuJe teda fakt, že trojsnímačovej LP Custom se mi nelíbí, ale tohle je snad ještě horší
Sg je ta nejhorší kytara
daimondia píše:Nelíbí se mi tvarově zvuokově jo