Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Paris
Rádce

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Paris »

hlavne je trochu nelogicky, ze se reseni veci z UG presouva do verejneho prostoru.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Příspěvek byl Speed8 odstraněn z UG, ale je viditelný všem moderátorům. Navíc v tom příspěvku jsem zcela jasně řekl, jak s reakcemi na můj příspěvek, který byl pokáráním naložím a tak se také stalo. Neříkám věci jen tak do větru.

Takže příspěvek nebyl smazán ani bez oznámení a nebyl smazán naprosto - mají ho k dispozici další moderátoři, aby se k němu mohli vrátit a kdyby bylo potřeba, abychom z nich pak mohli vyvozovat důsledky.

Paris - moderátoři patří do sekce hudebniforum více než co jiného. Kritika může vzniknou napříč fórem a ne jen v UG. Bohužel je UG konfliktnější a spíše se zde odrážejí osobní antipatie a mučednické boje různých uživatelů vůči moderátorům. Jediná sekce je pro nepřihlášené neveřejná a to je UG, jinak je správné, že je kritika admina a moderátorů přístupná všem.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

speed8 píše:Red Bull mi maže příspěvky bez upozornění.
Příspěvek byl k tématu a mohl být brán jako vtip v tématu VTIPY.
Taky by se už Red Bull mohu trochu mírnit a nechovat se tak povýšeně a chytře (né že by nepsal pravdu, ale je to někdy, často otravné). Za každým příspěvkem :wink: - co si má o tom člověk myslet.
Jestliže jsem upozorněn na špatnost mého příspěvku, musí být to upozornění hned pod příspěvkem - tím totiž taky může vzniknout OT (které ale Red Bull samozřejmě maže)? Nestačí to zaslat přes SZ.
Prosím o vyjádření někoho jiného než Red Bulla.
Poslední dobou jak vidím tak nejsem jediný, kdo má s ním problém.
To smazání bylo po upozornění. Nebyl to vtip, byla to hloupá reakce na zásah moderátora. Buď si měl rovnou podat stížnost tady, napsat mě SZ nebo si to po SZ vyříkat s Bullem.

Pokud ti příjde pravda otravná, budeš se s tím muset smířit, protože s tím neudělám nic já, ani nikdo jiný na fóru. Používání emotikon tu opravdu kontrolovat nebudu.

Jak jinak by sis přál být upozorňován o nevhodnosti příspěvku nebo porušení pravidel? Ber v potaz i to, že takto se i ostatní uživatelé doví, že je něco špatně. Jako alternativu a možná lepší řešení lze vidět to, že se dané pokárání dá do "důvodu upravení příspěvku", pokud se příspěvek upraví - ale to není tak viditelné a delší text se tam stává nepřehledným.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

ja si myslim, ze kdyby tahle sekce (nebo jakakoliv jina, kde by se resily takovy "interni veci fora") byla pristupna jen prihlasenym, nic by se nestalo. nejakou logiku by to melo. nebo ne?
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Z vlákna VTIPY
Red Bull píše:Vtip jsem nečetl - vypovídá o úrovni pisatele.
Tohle je v normě?
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Naprosto v normě - cokoliv zde napíšeš je prezentace tvého kybernetického alterega a to co prezentuješ o tobě vypovídá - je to tam snad uvedeno, jako negativum? Ne je to uvedeno jako objektivní pravda.

Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

u toho, komu se vtip libil (me treba jo, kdyby bylo na vyber ano/ne), dobry, v norme, nijak to urovnen pisatele neposkodilo. (jinak je to takove nicnerikajici prohlaseni, kazdy si ho precte jak chce...)
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Paris píše:ja si myslim, ze kdyby tahle sekce (nebo jakakoliv jina, kde by se resily takovy "interni veci fora") byla pristupna jen prihlasenym, nic by se nestalo. nejakou logiku by to melo. nebo ne?
A k čemu by to bylo? V téhle sekci se řeší i další věci, které je dobré mít přístupné pro neregistrované / nepřihlášené.
speed8 píše:Z vlákna VTIPY
Red Bull píše:Vtip jsem nečetl - vypovídá o úrovni pisatele.
Tohle je v normě?
Mám dojem, že se tu bavíme o smazání postu
speed8 píše:Tebe na hrad! Ty bys mě mohl dělat matku a utírat zadek.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Ano, to už byla druhá věc. Psal jsi, že to byla hloupá reakce na moderátora. Potom napsal moderátor hloupou reakci na uživatele.
Takže neřešit, stejně z toho nic nevyvedem.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Nero píše:A k čemu by to bylo? V téhle sekci se řeší i další věci, které je dobré mít přístupné pro neregistrované / nepřihlášené.
protoze (a to za posledni tyden uz podruhe) se tu prepisuji veci, ktere pisatel napsal s tim, ze budou v UG a nebudou verejne viditelne. tedy ze jsou urcene jen pro relativne malou komunitu lidi prihlasenych v tomhle foru.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Pozor na tohle - ty jsi měl útočný post. Já měl otevřený příspěvek, který ty sis negativně převedl a zákonem vztahovačnosti v něm hledáš problém, ale to bude problém ne u mého příspěvku, ale ve tvém vnímání.

Podívej se co jsem napsal já a co ty, pokud nevidíš rozdíl - tak je asi někde chyba.

Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Paris píše: protoze (a to za posledni tyden uz podruhe) se tu prepisuji veci, ktere pisatel napsal s tim, ze budou v UG a nebudou verejne viditelne. tedy ze jsou urcene jen pro relativne malou komunitu lidi prihlasenych v tomhle foru.
Být na mě, nechám i UG viditelný širému světu. Když si člověk za něčím nemůže nebo nechce stát, tak ať to nevypouští z klávesnice. Navíc kdokoli má možnost stěžovat si po SZ mě nebo jakémukoli moderátorovi, pokud nutně chce, aby celá věc zůstala tajemstvím.

Pořád zůstává pravdou, že v tomto oddělení je dost threadů, které by měly být viditelné všem. Ani neuvažuju o tom, že bych to zneviditelnil. Bylo by to kontraproduktivní.
speed8 píše:Ano, to už byla druhá věc. Psal jsi, že to byla hloupá reakce na moderátora. Potom napsal moderátor hloupou reakci na uživatele.
Takže neřešit, stejně z toho nic nevyvedem.
No, já na té reakci nevidím nic hloupého v tom slova smyslu, v jakém byla hloupá tvoje reakce na moderátorský zásah. Red Bullova slova se ti nemusí líbit, ale to je tak všechno, co se s tím dá dělat. Každý si ta slova přebere, jak chce...

Nicméně se trochu začínám ztrácet v tom, co tu chceš řešit a čeho bys rád dosáhl, takže nevím, jak ti pomoci.

PetrPeter 1975 - 2008
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Red Bull píše:to bude problém ne u mého příspěvku, ale ve tvém vnímání
(pozn: to ale nemusi byt chyba vnimani u nej, ale klidne u tebe. ale rozhodnout to je asi nemozne, protoze nikdo nedokaze urcit pravdu/hranici. me treba ten jeho post vubec neprijde utocny, spis naopak. a vetsina tvych reakci mi prijde nesmirliva a ultimativni - za to ovsem muze taky taky ta veta o bezmilostnem mazani dalsi diskuse po tvem prispevku, ta to podtrhuje. to by jeden dycky hned napsal "<... vzhledem k pristupnosti tohohle tematu bez pokracovani ...>".)
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Moderátorské zásahy produkují další flame, protože je dotyčný, který se cenzuruje dotčený. Proto je nabádán, aby si stěžoval v příslušném tématu a nebo si zanadával po SZ. Je tak těžké pochopit, že moderátorský zásah nemá způsobit flame, který se pak musí dále rozdělovat na samostatná témata?

Proto tu je toto vlákno, aby jakákoliv forma kritiky a nesouhlasu byla na jednom místě.

Teorge

Příspěvek od Teorge »

Já bych si zase na druhou stranu nejraději stěžoval, že i když jde o OT, tak v tom fóru jsou i příspěvky, které nejsou vtipy :-D Až už jde o příspěvek uživatele speed8 nebo disasterpeace. Ale je mi jasné, že to nikdo třídit nebude. :twisted:
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

No hele, ono by se to třídit dalo a některým moderátorům by to nedělalo problém - respektive to promazávat. Ale pak by se na nás sesypala půlka fóra, jaktože tak tvrdě moderujeme i UG, když to je UG a mají tam být měkčí pravidla (což teda nevím, kdy a kde se řeklo)...

PetrPeter 1975 - 2008
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Chápu a vidím, že se mnoho lidí cítí (podle mě většinou neprávem) dotčeni i za malé věci. Tak přeji aspoň hodně štěstí a pevnou vůli v tom hlídání alespoň na té úrovni, která tu teď je.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Jsem rád, že o někdo vidí alespoň pod podobným úhlem jako já a minimálně část moderátorů. Bohužel je těžké vyvážit přístup tak, aby byly všichni spokojeni - ono to v podstatě nejde, jistý pan Arrow za tohle zjištění dokonce dostal Nobelovu cenu.

Bohužel mám ale dojem, že vůle uživatelů se čím dál tím více převažuje k výrazně benevolentnějšími přístupu. Což o to, ono by zas tak o nic nešlo, problém je, že většinou s tím nesouhlasí lidé, kteří tvoří informační základnu fóra a bez kterých to tu prostě šlapat nebude.

PetrPeter 1975 - 2008
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Nero píše:když to je UG a mají tam být měkčí pravidla (což teda nevím, kdy a kde se řeklo)...
To se nikde nereklo, to je spis takovym obecnym zvykem :) Moc lidi na neosobni forum chodit nebudou, od toho pak bejvaj osobnejsi offtopicovy sekce s fotkama spore odenych divek, humorem, flamewarem etc (End of Thinking Capacity :) ) aby se decka mohla vyradit :)
Hodně budem někde...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

To nic nemění na tom, že flamewar, nadávání, vulgarity, napadání se a další věci proti pravidlům nepatří ani tam.

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“