A hlavně každýmu, co se mu líbí...
To: Nesst: to je fakt, když dáš silný snímače musíš je posunout hodně daleko a nejen od rukou, jinak to bude šumět...
Říká ti něco nadsázka, zveličení? Přivedení věci ad absurdum?Kamahl píše:Inu, jak říká Trao. Nebát se budoucnosti. Některé dramatické scénáře (omg kde to skončí, kytary budou hrát samy, co pak budu celý dny dělat bez ladičky atd.) se mi zdají vážně padlé na hlavu...
Nenechte si očipovat svá srdce ještěri z pekel!Trao píše:Dobře, tak jinak...
Bože, my budeme mít Robotický Kytáry!!!
To abych zaletěl pro masku Dartha Vadera, přidrátoval si poklopec a napral si do hlavy mikročipy!!!![]()
![]()
Ja sakra, ještěři ti nachystají dle TVÉ volby ČIPOVÉ PEKLO !RJ píše:Huš hajzlerotten77 píše:Nenechte si očipovat svá srdce ještěri z pekel!Trao píše:Dobře, tak jinak...
Bože, my budeme mít Robotický Kytáry!!!
To abych zaletěl pro masku Dartha Vadera, přidrátoval si poklopec a napral si do hlavy mikročipy!!!![]()
![]()
![]()
Mám pocit, že Aštar Šeran se tu už někde řešil, ale já bych nový topic bral. ASpon se o něm dozvím něco novýho, já jen vím, že má flotilu 10 miliard lodí nebo kolik. Dál jsem neměl sílu čist.rotten77 píše:Ja sakra, ještěři ti nachystají dle TVÉ volby ČIPOVÉ PEKLO !RJ píše:Huš hajzlerotten77 píše: Nenechte si očipovat svá srdce ještěri z pekel!![]()
že by téma na další OT?
Souhlas...Dark Axel píše:
mohli jste si vy, zastánci těhle "věcí", už dávno zvyknout, že svět kolem nás je plný konzervativců a těch ostatních. stejně tak se tohle fórum dělí na ty dva tábory. tak vy si hrejte na digitální věci, simulace a robokytary a my si zůstanem u analogů a kytar, které si musíme naladit a smířit se s tím, jaké máme snímače a jaké vydává zvuky
Vypadá to, že bude stát kolem 2500 dolarů, na Gibsona nic vyjímečnýho.spidershit píše:asi bude pěkně drahá.