Jazzman píše:No, vypadá to, že TSA vynechám ze seznamu v kategorii: malý a přenosný, na cvičení a zkoušky.
Jestli má nějaký Marshall lepší čistý zvuk než ibanez, tak to obejdu obloukem.
Smrťokvítek píše:Pro upřesnění nic jako "nemodelovaný" kanál tam není. Všechno jde přes digitální preamp i ten čistý kanál.
To je asi fakt ale i fuk. Hraje dobře i tak. Ta jedna 12AX7 je tam údajně jako PI, i když v originál Champu byla taky jedna (v originál SuperChampu bylo lamp víc, i když 12AX7 jen jedna jako 1. stupeň v preampu). A na 15 W hraje obstojně hlasitě, jak se na lampový konec (2x 6V6) sluší.
Zdravím Vás, majitele TSA-ček. Chtěl jsem se zeptat, co používáte za kreslidlo, případně nakopávadlo. Tubescramer je super, ale někdy potřebuju více zkreslení.
Jo, rozumíme. Když jsem měl hlavu na staré tesla bedně a pouštěl do toho signál přes MetalMuff, tak byl zvuk hodně navýškovaný a charakter se mi vůbec nelíbil (oproti MM s Laney CUB8). Teď tu mám půjčenýho Satchuratora a hlava stojí na originální bedně. Je to o něco lepší ale pořád se mi to nelíbí.
....skúsil som boss DS1, OS2, DS2 a OD3 všetky stenšovali a celkovo kazili zvuk, teraz pokukujem po danelectro coolcat transparent overdrive http://www.coolcattone.com/product_to.html ....
můžu mít dotaz ohledně zapojení TSA 15H a reprobedny 2x12? TSA disponuje vstupy na 1x8ohm a 2x8ohm. Kam byste 2x12 reprobednu (8ohm) zapojily? Nebo je to jedno?
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Marshall JTM45/2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly
Zdar, tady přece není nad čím přemýšlet. Když má bedna impedanci 8Ω, zapoj ji do výstupu 1x8Ω .
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
díky, už jsem si trochu přešlápl když jsem koukl pořádně na ty rámečky kolem nápisů
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Marshall JTM45/2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly