Ty voe, na tom nezáleží, jak je dřevo těžké, aby hrálo...já mám basu z mahagonu a je lehká, přitom hraje jako prase, třeba Warvicky bývají z nějakého behenního něčeho, už nevím, ale je to strašně lehoučké dřevo a chceš říct, že to nehraje??? Navíc, nikdy nebude hrát pasivka tak průbojně jako pasiv, testoval jsem moji Ibanez s Fender Precision bass made in mexico, cena cca 20 000,- a ta basa tak netlačila! Záleží na stylu, to je jedna věc, já bych třeba s tím Jacksonem asi moc neuspěl v naší kapele, hrajeme deathmetal a tam, musí být zvuk opravdu nakopnutý, aby ses prosadil...neříkám, že pasivky sou špatné, ale záleží hlavně na stylu....stejně by si ta holka měla zahrát na basu a vybrat, která jí sedne jak zvukově, tak ergonomicky a pokud tomu nerozumí ještě, tak vzít někoho s sebou....Stanley píše:Líbí se zrovna té dívce, pro kterou ta basa má býtMetallistic píše:Podle čeho je to pro dívku. . ?
basa pro dívku
Pravidla fóra
- Nomak
- Kontaktovat uživatele:
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš asi bahenní jasan, s tím zkušáky nemám. Aktivní elektronika je sakra výhoda, to jo, ale já bych do aktivky hned zkraje asi nešel, je to můj pocit, třeba špatný, ale dobrá, jsem trochu konzervaNomak píše:Ty voe, na tom nezáleží, jak je dřevo těžké, aby hrálo...já mám basu z mahagonu a je lehká, přitom hraje jako prase, třeba Warvicky bývají z nějakého behenního něčeho, už nevím, ale je to strašně lehoučké dřevo a chceš říct, že to nehraje??? Navíc, nikdy nebude hrát pasivka tak průbojně jako pasiv, testoval jsem moji Ibanez s Fender Precision bass made in mexico, cena cca 20 000,- a ta basa tak netlačila! Záleží na stylu, to je jedna věc, já bych třeba s tím Jacksonem asi moc neuspěl v naší kapele, hrajeme deathmetal a tam, musí být zvuk opravdu nakopnutý, aby ses prosadil...neříkám, že pasivky sou špatné, ale záleží hlavně na stylu....stejně by si ta holka měla zahrát na basu a vybrat, která jí sedne jak zvukově, tak ergonomicky a pokud tomu nerozumí ještě, tak vzít někoho s sebou....Stanley píše:Líbí se zrovna té dívce, pro kterou ta basa má býtMetallistic píše: Podle čeho je to pro dívku. . ?
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71