Baskytarový box...propojení repro - speakon
Baskytarový box...propojení repro - speakon
Potřeboval bych poradit jak napojit kable z jednoho basového repra na Speakon konektor viz. http://kytary.cz/neutrik-speakon-4-polo ... /HN107772/ a jaký průměr kabelů zvolit (zda bude stačit 1,5 mm)?
- Dan Rohanský
Re: Baskytarový box...propojení repro - speakon
A jaký výkon přes ten kabel pujde?
250 W 8 ohm.Dan Rohanský píše:A jaký výkon přes ten kabel pujde?
Tak jsem zkoušel něco pohledat a vypadá to na zapojení na piny +1 a -1. Mě totiž zmátla fotka toho 4 pinového (u dvoupinového je to asi jasné).
Někde jsem četl, že ten 4 pinový může sloužit i místo výhybky na připojení druhého repra (např. tweeteru) je to pravda?
Jinak musím podotknou že jsem v tomhle oboru naprostý laik tak se prosím nedivte.
Někde jsem četl, že ten 4 pinový může sloužit i místo výhybky na připojení druhého repra (např. tweeteru) je to pravda?
Jinak musím podotknou že jsem v tomhle oboru naprostý laik tak se prosím nedivte.
piny +1 a -1 to by mělo bejt v pořádku . 1,5 vodič to by taky šlo ale jestli máš možnost tak tam dej spíš 2 nebo 2,5. nebo kup kabel co je přímo určenej na připojení reproduktorů....
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

jo ten plánuju a na tloušťce šetřit nehodlám, jen jsem chtěl mít přibližnou představu. Dík.core88 píše:nebo kup kabel co je přímo určenej na připojení reproduktorů....
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
To si myslím, že je blbost, taky nejsem v tomto zrovna profesionál, ale vyhýbka je vlastně pásmová/horní/dolní propust. tento kabel by se eventuelně dal použít pro připojení reproduktorů paralelněJLR píše:Tak jsem zkoušel něco pohledat a vypadá to na zapojení na piny +1 a -1. Mě totiž zmátla fotka toho 4 pinového (u dvoupinového je to asi jasné).
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

myslím, že někde četl o bi-amp zapojení
co to je?
má to např Gallien-Kreuger - kabel od hlavy do boxu je 4 žilový (místo 2 žilového), 2 žíly napájí repro a druhé 2 napájí hornu. "Výhybka" už je "obsažena" v hlavě (jsou tam dva konc. zesilovače- např. 350w (repro) a 50W(horna)
co to je?
má to např Gallien-Kreuger - kabel od hlavy do boxu je 4 žilový (místo 2 žilového), 2 žíly napájí repro a druhé 2 napájí hornu. "Výhybka" už je "obsažena" v hlavě (jsou tam dva konc. zesilovače- např. 350w (repro) a 50W(horna)
Jo, to asi bylo ono. Na boxu pak bývá přepínač normální režim nebo Bi-amp.JohnyWM píše:myslím, že někde četl o bi-amp zapojení
co to je?