Multiefekt kolem 2000

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Multiefekt kolem 2000

Příspěvek od Nero »

Hraní do sluchátek je pro většinu lidí méně přirozené, méně pohodlné a více unavující. Takže bych spíš doporučil kombo. To na druhou stranu asi bude nabízet méně možností. Zvuková kvalita je otázka konkrétních modelů.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
cicos

Příspěvek od cicos »

Co byste doporučili? koupit si mulťák zoom g2nu a hrat s tim přes hi-fi nebo si raději koupit například roland micro cube kde nějaké efekty jsou a koupit si třeba z bazaru později efekt zoom g1? Děkuji
djumil
Bydliště: morava slezko,neni žadne česko :-D,severni morava tam býývam :-)

Příspěvek od djumil »

cicos píše:Co byste doporučili? koupit si mulťák zoom g2nu a hrat s tim přes hi-fi nebo si raději koupit například roland micro cube kde nějaké efekty jsou a koupit si třeba z bazaru později efekt zoom g1? Děkuji

radeji nejake kombicko.....prece jen kolečko navic se dycinky hodi :D (myslim potaky)....

jinak ZOOM ...jsou odost horsi nez Digitechy..aspon pro me a z e zkusenosti,ale vic lidi vic soundu a chuti....

jinak reseni ZNR/AMP...kdysi sem mel Zooma...a bez pouziti ZNR nehratelne....(metal drop C , B) :twisted: :roll:
´vyřiznout´ znamena vyřezat, ne OFREZOVAT a VYBROUSIT!!!!!!
cicos

Příspěvek od cicos »

Na kombo a efket dohromady nejsou penize. Takze digitech rp155 nebo si priplatit litr na digitech rp 255 ? Kombo si koupim pozdeji uz nejake poradne.
filo01

Příspěvek od filo01 »

Cicos: člověče, já ti nevím. Mám zkušenosti s malýma kombama i hraním do sluchátek a asi bych šel do komba. Máš to na doma? Z tvých příspěvků jsem nevyčetl, jestli jsi "kroutič & nastavovač" a nebo si chceš jen osahat, co který efekt dělá a jak se projevuje ve zvuku. V prvním případě mulťák nebo Fender Mustang 1 (u kterého se s efektama ve FUSE vyblbneš až až), ve druhém případě bych nepohrdnul zmíněným Mustangem, Microcube, z Cube řady je nejlevnější 20X, z Voxů modely AD, DA, teď je třeba na bazaru vystavený AD15VT za 1600,-, což je cena bazarového RP155.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
novic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novic »

Jestli to budes mit jen na doma tak vem nejake ty multaky...jelikož kombo nechávám ve zkušebně tak to dělám tak že do těch multaku pichnu bedny od PC popřípadě sluchátka ale ty mi přijdou nepohodlne. na doma to fest stačí :). Mám pujčené Korgy od kamose.. Korg Ax10g a příjdou mi v klidu.. modulace fajné u zkreslení je to horsi ale zalezi jak na co a jaký styl na moje hraní to zkreslení využiju na nějaký death metal atd.. to moc není.
jinak Moje korgy Ax1500g sou paradni.. modulace maj suprové a zkreslovací efekty taky... Už je ale neseženeš, jedině na bazaru tak jako ja.

Jinak efekty kupuj z bazaru.. vyplatí se to ;-)
Kytary: EPIPHONE LES PAUL BLACK BEAUTY (korea), FOKUS Les Paul (EMG 81 - bridge) AXL HEADLINER
CORT
AD810 CREMONA 1971 Dreadnought vlastní výroby
Kombo: PEAVEY BANDIT 112l TRANSTUBE, Crate Flexwave 15w
Krabička: Marshall Jackhammer, Fab Metal Distortion, NuX - Time Core Delay
MULTIEFEKT: KORG AX1500G
http://bandzone.cz/morfetamin
http://bandzone.cz/astaroth
cicos

Příspěvek od cicos »

No právě zapojil bych to do té hi-fi a jezdím ještě do druhého města tak bych si vzal jen mulťák a zapojil do beden nějakých od kompu třeba. A slouží i jako zvukovka což se mi hodí. A pak bych si našetřil na nějaké kombo třeba za 5K z bazaru už nějaké pořádnější do zkušebny třeba
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“