Možná že vy jste býci a RedBull je jen tou červenou plachtou, která vás tak dráždí.
Ale je to divné... RedBull je oranžový stejně jako ostatní moderátoři
Lidi berte to tady trochu s nadhledem a bude se vám dýchat lépe. Nejde o život
všem
Já si nestěžuju, jen jsem navrhoval úsporu času pro mody a admina...Wocass píše:Já nějak nepobírám pointu. Podle mě je docela komické stěžovat si na lepší cenzuru, aby mi to hvězdičkovalo slova. Tak pokud nechci mít v příspěvku sprostá slova, tak je tam nepíšu ne?A celkově, většina lidí píše právě tak, aby to automatická cenzura nevzala. Každý by se měl cenzurovat sám a ten kdo to nedělá poukazuje zase jen sám na sebe.
Asi jsem to špatně pochopilRocky_MK píše:Já si nestěžuju, jen jsem navrhoval úsporu času pro mody a admina...
Ne vždy to je technicky možné.speed8 píše:A co dát do cenzury jen kořen nebo část slova (popřípadě celá slova)?
Třeba pič, kurv....
Největší úspora by byla, kdyby se všichni chovali tak, jak píše Wocass.Rocky_MK píše:Já si nestěžuju, jen jsem navrhoval úsporu času pro mody a admina...Wocass píše: Tak pokud nechci mít v příspěvku sprostá slova, tak je tam nepíšu ne?Každý by se měl cenzurovat sám a ten kdo to nedělá poukazuje zase jen sám na sebe.
Wocassi máš můj naprostý souhlas.Wocass píše: Každý by se měl cenzurovat sám
první den, co jsem si ji přinesl z hudebky, tak mi spadla ze schodů ( ve futrálu naštěstí )...jinak jsem moc nepobral smysl toho dotazuSUK píše:No, zrovna viola... ?