Dunlop MXR Phase 90 x EHX Small Stone

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Dunlop MXR Phase 90 x EHX Small Stone

Příspěvek od framikoin »

jasna otazka, ktery? :) tusim, ze oba by meli byt docela dobri, taky doufam, ze se me podari je vyzkouset nekde nazivo, ale i tak se ptam na vase nazory. zatim se spis priklanim k MXR, protoze je mensi.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
voytik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voytik »

zdar,resil sem stejnou otazku...jako prvni sem zkousel MXR,byl sem hoden nadseny,zvuk semi libil,navic ten cool oranžovy vzhled...prostě sem myslel že mám rozhodnuto...jenže pak sem byl v jiných hudebninách a tam měli oba,takže sem je mohl přímo porovnat a EHX mě dostalo daleko víc,má asi o 1/3 delší dráhu (na konci dráhy to sou fakt vesmírné zvuky :D ),navíc má přepínač pro trochu jiný zvuk...pro mě je EHX 100%lepší,MXR není špatný ale myslím že EHX zvládne to samé a ještě přidavá víc možností... :twisted:
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak se asi vracim zpet k EHX :) jinak jaky je rozdil mezi ruskou a USA verzi krome zvhledu?
noc33

Příspěvek od noc33 »

No ehx dělá i zmenšenou verzi small stone a to nano small stone a ten je stejně velký, jako Mxr. Jinak já mám oba phasery. Jestli chceš jen jeden, doporučuji pohledat po bazarech a koupit starou verzi Ehx(nejlépe ten bez diody) a vůbec nejlepší je phaser bad stone taky od ehx, ale už se nedělá...takže taky jen bazar.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

sem rozhodly pro Small Stone. jak uz sem tady psal, nevite nekdo jaky je rozdil mezi ruskou a americkou verzi? na guitarshopu maji ruskou. je o nejaky tri stovky levnejsi, ale celkem skareda:
http://www.musiccenter.cz/Electro-Harmo ... E1ly:15142
noc33

Příspěvek od noc33 »

V muzikeru mají tu ruskou asi za 1400, to je lepší cena než v guitarshopu!
Zvukově bude asi dost podobný.Zapojení by mělo být stejné, jen tam nejspíš budou ruské součástky a zjev je v pohodě(ruské vintage-měl by ještě být ve dřevěné krabici).
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

možná trošku ot, ale zajímala by mě jedna věc: Efekty EHF se prej nehodí pro zapojení do ef. smyčky, nevíte co je na tom pravdy, případně do jaké míry by byl problém používat je ve smyčce? :?:
noc33

Příspěvek od noc33 »

no já je do smyčky dávám, jedině snad holy grail by nemusel znít tak silně, ale kvuli tomu já ho tam dávám, aby byl až za předzesilovačem. Nevím, kde se to vzalo, v návodech k efektům, co mám, nikde nepíšou, že se to nemá dávat do smyčky. Modulace tam dávám běžně a není problému.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“