Tak to si ma zaskočil, presne toto som sa chystal v blízkej dobe spraviť. Ty si zálohu presetov uložil v jednom súbore, ale keď uložiš presety po jednom, s príponou .gsp1101p , tak to preboha musí isť, nie ? Tak isto mám na GSP svoje zvuky , o ktoré by som nechcel prísť a update chcem robiť preto, že nové presety od užívateľov na stránke digitechu mi už X-edit nechce načítať, Feki, nemáš s tým skúsenosti ? dík.tomastyp píše:tak jsem se včera večer pustil do výměny firmware ...
DigiTech GSP1101
Pravidla fóra
Re: DIGITECH GSP 1101 - výměna firmware
Naposledy upravil(a) focus dne 8.02.2012 22:21, celkem upraveno 1 x.
Re: DigiTech GSP1101 + starší rackové DigiTechy
Buď zálohuješ komplet vše pod jeden soubor, nebo můžeš ukládat presety jednotlivě. Pokud je ukládáš jednotlivě, zase je můžeš načítat zpětně jenom jednotlivě
dost nepraktické a zdlouhavé. Spíše je dobré využít toto na experimenty pro případný návrat daného presetu. Koncovky nemusíš zadávat, automaticky se uloží.
X-edit musíš použít vždy ten co je vydán k dané verzi update. Já používám verzi C-64 z
( http://www.mustbebeta.com/gsp1101/gsp1101vc63.html ) Jinak GSP vydal update driveru 2011 gsp1101 Alemě to pod ním ve W7 64bit nefachčí, tak mám original starý.
X-edit musíš použít vždy ten co je vydán k dané verzi update. Já používám verzi C-64 z
( http://www.mustbebeta.com/gsp1101/gsp1101vc63.html ) Jinak GSP vydal update driveru 2011 gsp1101 Alemě to pod ním ve W7 64bit nefachčí, tak mám original starý.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Dik, ale asi to je jediná možnosť ako staršie presety načítať v novom X-edite.feki píše: jednotlivě, zase je můžeš načítat zpětně jenom jednotlivě![]()
Môžem bezpečne prejsť z C48 na C63, alebo tam musím ešte vložiť nejaký 50-tkový?
Já šel z C-48 rovnou na poslední nejnovější a OK.
Zdravím mohl by mi nekdo poradit jak zapojit a nastavit GSP 1101 aby sem mohl využívat kytarovou hlavu a zároven preamp a všechny efeky na GSP..Když zapojím GSP do efektové smyčky a kytaru do vstupu na aparátu Tak mito šumí aj když mám nastavený nose gate.A když to zapojím podle manuálu GSP podle 4 typu zapojení tak mi to nešumí a nejde zase preamp na aparátu..Může mi nekdo poradit? Jak to mám zapojit a popřípade nestavit GSP..Dekiji za odpoved..
V pozici zapojení " external preamp " v originální verzi Digitechu NG nefunguje, je to popsáno na forum digitechu, musíš updatnout nějakou verzi Mustbeta. NG i mě pak šlapal perfektně taky až po té.
Takže jestli to chápu dobře tak musím nahrát nový software do gsp?
Jestli by stemi mohl prosím poslat nejaký odkaz kde vše stáhnout nebo odkaz na forum digitech? Nemoh sem to nikde najít...
Odkaz máš hned v prvním příspěvku tohoto vlákna
Re: DigiTech GSP1101 a všechny rackové DigiTechy
Zdravím Námá nekdo manuál na GSP 1101 v češtine? Bohužel ted zápasím z překládáním tak jestli má nekdo tak at dá vedet...Předem dík
Re: DigiTech GSP1101 + všechny rackové DigiTechy
Zdravím neví nekdo jestli umí GSP přepínat hlasitost na sola? když používám externí preamp že vlastne z gsp mám jen efekty bez preampu..
Hlasitost na sóla si můžeš zesilovat pedálem ( přečti si zpětně toto vlákno) nebo stejné nastavení ampu a GSP si navolíš pod další preset na controoleru, kde dáš vyšší volume a prostě jedním sešlapem přepneš na sólo.
Zdravím, včera mi přešel GSP1101 a byl jsem opravdu překvapenej, jak to hraje. Řeším ale jinej problém. Mám Mac OSX 10.7.4 a externí zvukovku M-Audio Fast Track Pro. Nainstaloval jsem si X-Edit 2.2.1 a propojil s GSP. Presety můžu editova, přepínat, ale zvuk neslyším. V nastavení jsem dal vstup přes GSP (jak audio, tak i midi) a výstup přes Fast Track Pro (do kterého mám zapojeny monitory), ale stále zvuk ven nejde. Dokážu si představit, že problém je mezi klávesnicí a židlí. Nevíte někdo, jak bych to měl mít nastavený?
Díky
Díky
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že USB port na GSP nevyužíváš.
Pokud do M-Audio z strkáš přímo audio signál z GSP, tak je to čistě problém nastavení zvukárny.
Pokud do M-Audio z strkáš přímo audio signál z GSP, tak je to čistě problém nastavení zvukárny.
ne, ne, přes USB jsem byl připojen, abych mohl editovat v X-Editu. Jinak jsem to nepropojoval - pokud jsem pochopil návod.
Tak pokud vyhodím zvukovku a všechno píchnu do GSP, tak to funguje...život je boj.
Začal jsem řešit jiný problém. Konečně jsme GSP vzal do zkušebny a zapojil hlavu Laney VH100R do efektové smyčky jako externí preamp a GSP nastavil na tento způsob zapojení. Co mě velmi překvapilo byl obrovský nárůst brumu. Nevíte někdo, co by to mohlo být?
Začal jsem řešit jiný problém. Konečně jsme GSP vzal do zkušebny a zapojil hlavu Laney VH100R do efektové smyčky jako externí preamp a GSP nastavil na tento způsob zapojení. Co mě velmi překvapilo byl obrovský nárůst brumu. Nevíte někdo, co by to mohlo být?
Problém je v original verzi, musíš přeinstalovat na verzi mustbeta C63/64. i když máš aktivovaný NG, ve smyčce s touto original verzi nefunguje!!! Někde asi udělali soudruzi chybu 
Hned rano jsem provedl upgrade na C64 a musi ricz, ze to funguje bez problemu, az mne to prekvapilo, ale na druhou stranu ma tento upgrade neduh, coz je extremne pomala ladicka.
Tahle krabicka me stale prekvapuje a to prijemne, jelikoz jsem si ji poridil jako nahradu meho velkeho a tezkeho pedalboardu, tak to vypada, ze to fungovat bude. Ceka me "jenom" nejakym zpusobem rozchozeni hlavy pres midi a vubec se naucit midi a naucit i muj stary ART X-15 Ultrafoot spolupracovyt s GSP.
Tahle krabicka me stale prekvapuje a to prijemne, jelikoz jsem si ji poridil jako nahradu meho velkeho a tezkeho pedalboardu, tak to vypada, ze to fungovat bude. Ceka me "jenom" nejakym zpusobem rozchozeni hlavy pres midi a vubec se naucit midi a naucit i muj stary ART X-15 Ultrafoot spolupracovyt s GSP.
V této verzi je více vychytávek, přelož si ze stránky kde je update manuál k této verzi. hlavně si můžeš do banky nahrát svoje impulsy pro speaker cabinet, ( je tam prográmek pro instalaci cab.) což je opravdu boom. Ladička je OK, a jde přepínat přes midi.
Je tam spoustu nových schema zapojení pro čtyři kabely, což ale pro hlavy s mono výstupy asi nepoužiješ.
Nebo zavolej Dannymu z www.boogiestan.com , a taky pro toto téma "Rocktron Piranha" vytvoř nový theard, určitě se někdo chytne.
Je tam spoustu nových schema zapojení pro čtyři kabely, což ale pro hlavy s mono výstupy asi nepoužiješ.
Nebo zavolej Dannymu z www.boogiestan.com , a taky pro toto téma "Rocktron Piranha" vytvoř nový theard, určitě se někdo chytne.