Jackson JS 30 KV
Pravidla fóra
-
Bestio von Exhum
Jackson JS 30 KV
Buďte zdrávi... 4tým rokem hraji na basovou kytaru a přestala mě bavit její jednoduchost... Konečně jsem se rozhodl, že si koupím tu dlouho vytouženou kytaru... Zalíbily se mi tvary V a kytara Jackson JS 30 KV ale nemám s ní žádné zkušenosti... Prosím jestly n¨by jste mi nemohly napsat vaše názory an kytaru... Poslouchám Black, Death metal a doufám, že ona se do tohoto stylu hodí.. Předem díky...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Hádat se s tebou o jednoduchosti basy teď nebudu. Hoď sem odkaz na tu věcičku, co si chceš koupit. Jackson dělá výborný kejtry, sám mám teď doma dvě. Celkově maj styl a zvuk, co prostě sedí.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
-
Bestio von Exhum
No jak už jsem začal v jinym foru asi misto teto http://eshop.kytary.cz/jackson-king-v-j ... ackson:1:0 vemu tuto http://eshop.kytary.cz/esp-ltd-elektric ... SP-LTD:2:0.. Zdá se mi, že do Death metalu je to lepší zvukově...Tvrdší.. Přeci jenom ten JAckson mi více sedí do toho speed, power, Heavy a do Deathu, Black use hodí více ESP..
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Neříkal bych, kam se co hodí víc, takovýhle premisy myslím moc nemají smysl. Ale taky bych bral radši tu ESP-LTD, lípa bude mít dle mýho lepší zvuk než olše a snímače tam taky budou lepší...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: Jackson JS 30 KV
Jednoduchost basy? Tyjo tak to jsi mě dostalBestio von Exhum píše:Buďte zdrávi... 4tým rokem hraji na basovou kytaru a přestala mě bavit její jednoduchost... Konečně jsem se rozhodl, že si koupím tu dlouho vytouženou kytaru... Zalíbily se mi tvary V a kytara Jackson JS 30 KV ale nemám s ní žádné zkušenosti... Prosím jestly n¨by jste mi nemohly napsat vaše názory an kytaru... Poslouchám Black, Death metal a doufám, že ona se do tohoto stylu hodí.. Předem díky...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
-
Bestio von Exhum
Tak samozřejmě když chceš bejt prase na jaký koli nástroj tak to jde ale prostě ta basa mě už kapánek nudila... Přeco jenom když skládáš písně a jsou to rubárny tak to až tak dobře nejde... No ale každý an to má asi jiný názor a ta jednoduchost byla myšlena v úvozovkách.. Rozhodně nemám úmysl tento nástroj schazovat před jinýma ale z hlediska skládání je více využitelná ta kytara... Hlavně v metalu si myslím....
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Ach, nakonec si to stejně neodpustímBestio von Exhum píše:Tak samozřejmě když chceš bejt prase na jaký koli nástroj tak to jde ale prostě ta basa mě už kapánek nudila... Přeco jenom když skládáš písně a jsou to rubárny tak to až tak dobře nejde... No ale každý an to má asi jiný názor a ta jednoduchost byla myšlena v úvozovkách.. Rozhodně nemám úmysl tento nástroj schazovat před jinýma ale z hlediska skládání je více využitelná ta kytara... Hlavně v metalu si myslím....
Basuju: Jackson C20
-
Bestio von Exhum
No myslel sjem to tak, že opravdu se nedá dobře skládat na basu..A nemyslím hudbu založenou na kytaře..Ale z vlastní zkušenosti je ten Death metal čitelnější na kytaru... A na tu basu se skládá fakt blbě je to moc hloubka a kolikrát to na tu kytaru zní ve finále blbě, nebo vymyslíš takovou prasárnu, kterou kytarista nezahraje... Samozřejmě jak který
Rozhodně bych nechtěl utlačovat basáky sám na ni hraju ale když jsem se v mládí rozhodoval co chci dělat kytara pro mě byla jasnou volbou 
Já rováě jsem chtěl zkusit trochu něco jiného..navíc kytaritů je strašná spousta...a tak pro zase basa bylo volbou.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...