lampovej zesík LAboga
Pravidla fóra
Re: lampovej zesík LAboga
tak ale fotky ty profi práce sem:) nejlépe detailní + schémata:)
-
real_dead_one
no až to budu mít příště rozebrané tak klidně, ale kvůli vám to rozebírat nebudu
ta moje laboga má krásný tišťáky. .žádný lepení chujovin přímo na poťák. Neříkám že starší kusy takle nevypadaj. .třeba jo přecijen je to ruční práce:-)
tak pá kuci buci.
ta moje laboga má krásný tišťáky. .žádný lepení chujovin přímo na poťák. Neříkám že starší kusy takle nevypadaj. .třeba jo přecijen je to ruční práce:-)
tak pá kuci buci.
ten obrazek je fotka nejaky dodelavky dovnitr toho zesilovace (rizeni biasu, nebo neco takovyho).
Tak si vspomeň a blejskni vnitřek.real_dead_one píše:no až to budu mít příště rozebrané tak klidně, ale kvůli vám to rozebírat nebudu![]()
tak pá kuci buci.
Byl jsem se včera podívat na zkoušce brněnských Scarecrow, kde Honza frčí na RRko a Labogu... překvapila mě pevnost zvuku a konkrétnost toho aparátu. Velice dobře se prosazuje v tom trashcoru, co hrajou... doporučuju zajít na nějaký jejich koncert, tam každý uvidí!!!:D
Dokázal bych si představit vysněný aparát, kde by ten včerejší zvuk byl na čtvrtém kanálu:D:D:D
Dokázal bych si představit vysněný aparát, kde by ten včerejší zvuk byl na čtvrtém kanálu:D:D:D

Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se že vytahuju staré téma, ale asi lepší než zakládat nové.
Začínám koukat po nějakém zajímavém aparátu a do oka mi padnul Laboga Mr. Hector, prý to zní trochu moderněji než M/B Rectifier, líbí se mi že to není tak složité, má to tak akorát ovládacích prvků. Můžete někdo napsat vaše zkušenosti, klady a zápory tohohle aparátu?
Začínám koukat po nějakém zajímavém aparátu a do oka mi padnul Laboga Mr. Hector, prý to zní trochu moderněji než M/B Rectifier, líbí se mi že to není tak složité, má to tak akorát ovládacích prvků. Můžete někdo napsat vaše zkušenosti, klady a zápory tohohle aparátu?
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Real_dead_one ho měl, takže ho bude znát dobře. Napiš mu SZ.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Slibene fotky jake je to vevnitř nebude ? 
-
real_dead_one
Týýjo vzpomínám si že sem to fotil, ale kde ty fotky skončili to už nepovím
Jestli je najdu, tak to sem postnu.. Omlouvám se, mám děravou hlavu.
Zatím se můžeš kouknout semdalabo píše:Slibene fotky jake je to vevnitř nebude ?
http://www.uraltone.com/blog/?p=1052&lang=en
http://www.musikmachen.de/Tests/Laboga- ... Draufsicht
Taky jsem se trosku o tyhle zasiky zajimal...mozna opmuze tohle http://www.youtube.com/watch?v=4sSu_plI ... re=related
Je videt, ze se o neakej bastl vazne nejedna
Je videt, ze se o neakej bastl vazne nejedna
Ahoj, nenarazil někdo na schema laboga The beast, nebo netuší čemu by se to mělo schematicky rovnat? v tom plošňáku se vyznat, to je vopruz..
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ