Jednoduchy nahravaci program?
Pravidla fóra
Re: Jednoduchy nahravaci program?
a je nejaky problem pouzit aktualni verzi?
Dobrá a mohl bys mě nějak navést jak zaktualizovat stávající verzi,dík za trpělivost.
Ibanez EX EMG 81-ENGL FIREBALL E 625-RANDALL RA 412 CV,BEHRINGER PB 600-ROCKTRON REACTIVE DIGITAL DELAY-HB TU100-HB EQ100-BOSS DS2.Line 6 spider III,Line 6 studio GX
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
menu - HELP - check new versions of Reapermira píše:Dobrá a mohl bys mě nějak navést jak zaktualizovat stávající verzi,dík za trpělivost.
nebo na http://www.reaper.fm/
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Tak už mám verzi 4,14,ale fůrt si nemůžu pomoct s mím problémem 
Ibanez EX EMG 81-ENGL FIREBALL E 625-RANDALL RA 412 CV,BEHRINGER PB 600-ROCKTRON REACTIVE DIGITAL DELAY-HB TU100-HB EQ100-BOSS DS2.Line 6 spider III,Line 6 studio GX
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
a co Ti přesně nejde nebo nevyhovuje na řešení co popsal Parismira píše:Tak už mám verzi 4,14,ale fůrt si nemůžu pomoct s mím problémem
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Díky už je to OK.
- Darkover
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/desmodusrockmetal/
- Kontaktovat uživatele:
Já k tomu mám ještě dotaz...pochopil jsem to tak, že když udělám to, co popsal Paris:
No, radši to zkusim vysvětlit ještě jednou a pochopitelněji
Dejme tomu, že mám nahranou stopu od času 0:00:000 do času 1:00:000. Mám tam nahranou kytaru. A chtěl bych, abych moh ve stejný stopě pustit nahrávání třeba v čase 0:40:000, normálně hrát, ale nahrávat aby se to začalo až na konci tý stopy, tzn. v čase 1:00:000.
, tak když pustim recording na už nahraný stopě, tak to začne nahrávat až na konci tý stopy a jakoby jí to prodlouží. Ale takhle to nefunguje. Může někdo poradit, jak to udělat? Doufám, že jsem to vysvětlil dostatečně pochopitelněParis píše:Options -> New recording that overlaps... -> Trims existing items...
No, radši to zkusim vysvětlit ještě jednou a pochopitelněji
*ESP-LTD EC-401VF*
*Rockwell Biohazard 60W*
*Home-made reprobox 2xV30*
*Rockwell Biohazard 60W*
*Home-made reprobox 2xV30*
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No bez ohledu na popsanou funkci tohle dělá například Cubase pomocí lokátorů a tzv. "letmého střihu" (punch-in/out). Nastaví se minimálně L lokátor na místo odkud chci začít nahrávat (případně i R lokátor na místo kde chci přestat nahrávat), kurzor pozice v projektu se nastaví někam dostatečně před L lokátor, aktivuje se Punch-in (případně i Punch-out) na Transport panelu a pustí se přehrávání. Lze standardně hrát paralelně s již nahraným materiálem, přičemž v místě dosažení L lokátoru se automaticky přepne přehrávání na nahrávání a následně se případně v místě R lokátoru zase přepne zpět na přehrávání.
Pokud začne nahrávání v rámci již existujícího materiálu, je tento automaticky prodloužen o dohraný kus. Ale není na to (myslím) žádné nastavení v Cubase, tam to prostě takto funguje.
Berte to jen jako příklad, protože se nejedná o popis v Reaperu.
P.
Pokud začne nahrávání v rámci již existujícího materiálu, je tento automaticky prodloužen o dohraný kus. Ale není na to (myslím) žádné nastavení v Cubase, tam to prostě takto funguje.
Berte to jen jako příklad, protože se nejedná o popis v Reaperu.
P.
Zdravím jsem tu zas,mužete mi někdo poradit jak mám otevřít ezdrummera v reaperu(mám verzi 4,14).V cubase mi to běží v pohodě,ale v reaperu to nemůžu nikde nají.
Jasně mohl bych používat cubaseale nějak mi ale víc vyhovuje ten reaper,je pro mě mnohem jednodušší a přehlednější.Díky.
Jasně mohl bych používat cubaseale nějak mi ale víc vyhovuje ten reaper,je pro mě mnohem jednodušší a přehlednější.Díky.
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
no vložíš ho na stopu tlačítkem FX na stopě - jako efekt. Bude v kategorii VSTi
No právě já ho v tom VSTi nemám????
tak ho tam dopln v preferencich. (CTRL-P ... Plugins ... VST)
Supr,funguje to díky.