Stavba komba
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stavba komba
a nemůže to znamenat high voltage ?
Jako jo, pravdepodobne jo, ale ja resim funkci, ne oznaceni
Je mi jasny ze to je signalova zem, jenom si nejsem jistej jestli to fakt ma jit pres ty diody na case nebo to je mysleny jinak...
jako totální debil v tomhle oboru si přisadím: nemohlo by to být Heater Voltage?
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Zhaveni to neni 
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
hele když se koukneš jen na schéma konce tak tam najdeš minimálně ještě další 3 ty HV body, spojil bych je k sobě
možná že zrovna tyhle věci maj bejt zeměný do jednoho bodu kterej je na - toho kondíku z kterýho se tahá napětí pro G2 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
To ja planuju spojit. Ale jediny co resim je, jestli ty signalovky dou fakt pres diody na case, pac sem to nikde jinde nevidel 
tak ja uz nevim co s tim posranym kombem je... nahral jsem to co to dela za zvuky tohle je kdyz zapojim vstup => buffer => konec => vystup
a takhle to piska kdyz to zapojim vsechno vstup => preamp => buffer => konec => vystup prosím poradte mi cim to muze byt ja uz doopravdy nevim, je to kratky ty nahravky protoze kdyz to piska tak je to hrozne nahlas a neda se to vydrzet
Zahoď to a kup si třeba tohle: http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... dohodou=on
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Hrál jsi na to celé léto a naráz je to vyku*vené ?
no hralo to cely leto a pak to zaclo delat ruzny pazvuky tak jsem vymenil to TDA v konci protoze to brumelo tak jsem myslel ze to bude zdrojem tak jsem vymenil i stabilizatory ve zdroji a nakonec jsem udelal novej plosnak pro buffer protoze tamto bylo spis takovy vrabci hnizdo, ted kdyz zapnu jen konec se zdrojem tak to hraje, ale s necim jinym to dela takovouhle paseku, a kdybych mel prachy na kombo tak bych si ho koupil, ale bohuzel ted nemam fakt ani korunu a potrebuju penize na dulezitejsi veci nez je kombo
vcera jsem laboroval s odporama v tom bufferu a uz slape, ale kdyz pred nej dám ten sans amp, tak to stejně pořád píská, moc Vás prosím můžete mi napsat čím to může být? Třeba jestli nemoh odejít jeden z těch integráčů nebo ten tranzistor, nebo cokoliv jiného, kontroloval jsem jestli mám všechny dráty zapojený dobře, kvůli tý zpěrný vazbě, nic jsem nenašel, signál vedu přes stíněné kabely, země mám do 1 bodu. Nevim. Kdybych to vzal do školy na osciloskop myslíte že bych tam něco moh najít? A jak, kde?
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Rocky_MK píše: Vem si MP3/PC apod., prostě zdroj signálu, vytáhni z linkového výstupu kabel, zem dej na zem toho efektu a signál přikládej na různá místa v signálové cestě. Začni na výstupu a pokračuj směrem ke vstupu. Až ti to přestane hrát, tak na tom místě řeš, proč to nehraje. Ušetří ti to dost času.
jenomže jak to mám udělat když to hrozně píská a nejde to ztišit, to by šlo kdyby to nehrálo, né když to píská to by mě naši asi vykopali před barák a za 5 minut bych byl hluchej
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
tak to vem na ten osciloskop a připoj ho místo repráku a udělej to stejně.