Boss GT 8 rada
Pravidla fóra
Boss GT 8 rada
Zdravím, byl mi někdo ochoten poradit jak nastavit přepínaní kanálů komba pomocí efekt Boss gt 8? Vlastním Peavey 6505, kabel mám zapojený do vystupu amp control na efektu a do zdířky footswitch na kombu, ale nejsem schopny to zprovoznit tak, aby mi efekt přepínal čistý a zkreslený kanál aparátu.
- OndrejCvrk
Re: Boss GT 8 rada
a funguje ti to, když na gt-8čce zmáčkneš to amp control tlačítko? 
jo funguje, ale problém je v tom že to kombo je nejspíš 3-kanál, čistej (Rhytm) na něm je spínač Crunch a kanál (Lead)..pomocí Amp CTl přepnu z čistyho na crunch, ale ne z čistyho na Lead
jde na Gt8 nastavit přepínaní 3- kanálů?
- OndrejCvrk
AMP Control na boss gt-8 funguje pouze jako on/off spínač, takže ti asi neporadím s tímhle... 
V manuálu je psáno, že amp ctl funguje jak na přepínání kanálů aparátů takjako spínač jeho efektů a crunch je v podstatě jen efekt kanála jako takový by měl být jen Rhytm a Lead. Nemá s tím někdo jiný zkušenosti jhak to nastavit?
- OndrejCvrk
Ale pochop, že ten amp control se jen zapne a vypne, nemá žádná jiná nastavení. Takže se dá přepínat pouze dva kanály a efekty se dají pouze zapnout a vypnout. Ten amp control nemá žádná jiná nastavení takže bohužel. Já Boss GT-8 měl, ale opravdu je to jen on/off switch... 
takže se mám rozloučot stím že bych si tím přepnul 3 kanály jo?
..vypadá to že Gt8 pujde zase do světa..
- OndrejCvrk
Bohužel, fakt je to jen switch na dvoukanálová komba... Mám to ozkoušené. JInak. Za kolik bys ji poslal do světa? piš soukromou zprávu
díky
No už se mi to podařilo vyřešit
Pomocí přepojky sem prohodil kanály na stereo kabelu vedoucí do zdířky footswitche a přepínám teď mezi čistým a lead kanálem místi čistým a crunchem, ten crunch klidně oželím, hlavně že to funguje takto.