Návody na GL 1001RB Mk2 v Češtině
Pravidla fóra
Návody na GL 1001RB Mk2 v Češtině
Nevíte někdo zda je vůbec možné sehnat český návod na Gallien-Krueger 1001rb mark2? Sháněl jsem ze všech sil ale nenašel..jestli někdo vlastní nebo ví kde se dá stáhnout nechť se prosím ozve, předem dík
Re: Návody na cokoli v Češtině
Nevím kolik ti je let, ale pokud jsi maturoval z ruštiny jako já, tak tě chápu.
Nicméně se snažím pochytávat běžně používané výrazy z angličtiny a návod na nějaký basový aparát snad nebude jak manuál na boeing 787 nebo atomovou elektrárnu.
Co nepřeložím, domyslím si s pomocí Google Translate nebo pomůže po telefonu můj syn.
Jinak manuály nejdřív hledám tady, ale tam jsou spíš běžnější spotřebiče.
Jinak zkus hledat tady na fóru, dost lidí tady hledá manuály v češtině a tak tam třeba najdeš pomoc kde hledat jinde.
Nicméně se snažím pochytávat běžně používané výrazy z angličtiny a návod na nějaký basový aparát snad nebude jak manuál na boeing 787 nebo atomovou elektrárnu.
Co nepřeložím, domyslím si s pomocí Google Translate nebo pomůže po telefonu můj syn.
Jinak manuály nejdřív hledám tady, ale tam jsou spíš běžnější spotřebiče.
Jinak zkus hledat tady na fóru, dost lidí tady hledá manuály v češtině a tak tam třeba najdeš pomoc kde hledat jinde.
Vyhledáváním bylo nalezeno 25 výsledků: +manuál +v +češtině
Zpět na pokročilé hledání
Prohledat tyto výsledky:
Vyhledáváním bylo nalezeno 25 výsledků • Stránka 1 z 2 • 12
Re: Návody na cokoli v Češtině
No většinu věcí sem si přeložil, ale spíš mě zajímaj tipy co tam jsou popsaný odborně a pro mě nepřeložitelně, jelikož to je můj první větší aparát moc se v tom nevyznám. Ale jelikož u toho sedim už druhej den vkuse tak si cestu snad co nejdřív najdu
Určitě děkuju za tip a měj se
Re: Návody na GL 1001RB Mk2 v Češtině
Autorizovaný dealer Gallienu je www.disk.cz Co to zkusit tam. Nevím nad čím se trápíš dva dny 
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.