Zajímá mě to z toho důvodu, že bych chtěl zkusit hrát přes PC a nevím, jestli to vstup na zvukovce vydrží
Výstupní napětí z kytary
Pravidla fóra
Výstupní napětí z kytary
Netušíte někdo kolik je výstupní napětí ze snímačů? Tuším že HB budou mít asi o něco vyšší než singl, ale kolik to je nevím.
Zajímá mě to z toho důvodu, že bych chtěl zkusit hrát přes PC a nevím, jestli to vstup na zvukovce vydrží
vstup do zvukovky do vydrzi, kdybys chvilku hledal tak bys to našel, ted se to tu někde resi, priste hledej......
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
šumí to, ale nešumí zvukovka jako taková, šumí přechody mezi kytarou/kabelem/zvukovkou/kabelem/bednamadu-lo píše:zvukovka vydrzi i baskytaru i mikrofono. No problem. Jen to trochu sumi.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že v kabeláži to rozhodně nebude, kdyby mi tohle dělalo kombo, tak ho vyhodim, levný a integrovaný zvukovky prostě šumí, když do nich jde nízká úroveň signálu. Když do toho poženeš linku a patřičně stáhneš vstupní citlivost, tak si šumu nevšimneš, ale mikrofon a kytara ve zvukovce šumí..Caggan píše:šumí to, ale nešumí zvukovka jako taková, šumí přechody mezi kytarou/kabelem/zvukovkou/kabelem/bednamadu-lo píše:zvukovka vydrzi i baskytaru i mikrofono. No problem. Jen to trochu sumi.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
podle mě to Caggan napsal správně, páč pc a zvukovka má špatný vstupy...kombo už má vstupy dobrýLittle.Sick.Fish píše:Myslím, že v kabeláži to rozhodně nebude, kdyby mi tohle dělalo kombo, tak ho vyhodim, levný a integrovaný zvukovky prostě šumí, když do nich jde nízká úroveň signálu. Když do toho poženeš linku a patřičně stáhneš vstupní citlivost, tak si šumu nevšimneš, ale mikrofon a kytara ve zvukovce šumí..Caggan píše:šumí to, ale nešumí zvukovka jako taková, šumí přechody mezi kytarou/kabelem/zvukovkou/kabelem/bednamadu-lo píše:zvukovka vydrzi i baskytaru i mikrofono. No problem. Jen to trochu sumi.
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
+ plno dalších blbůstek
zkus se podívat někam tady na fórum, kde jsou schémata ke snímačům, někde to tam myslím bylo napsanýna1k píše:No verim ze prechodovy sum se ukazat muze (hlavne kdyz si nekdo napr. bastli redukci z kytaroveho kabelu na maly jack do zvukovky) ) Kazdopadne o tom, kolik de z kytary sem se stejne nic nedozvedel
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
+ plno dalších blbůstek
+ plno dalších blbůstek
zvukovka
Do mikrofonniho vstupu na zvukarne jsem narval i aux (line) vystup a sezralo mi to v pohode...
)
Zvukovce se nic nestalo
Ad bastleni redukci: Nekdy je takova ubastlena redukce lepsi, nez ta koupena... Kupuju redukce a rozdvojky porad (vzdycky ji ztratim) a mnohdy jsem se setkal se suntem. Nejcasteji to byla rozdvojka sice, ale ani redukce najsou vzdy 100 % kvalitni...
Zvukovce se nic nestalo
Ad bastleni redukci: Nekdy je takova ubastlena redukce lepsi, nez ta koupena... Kupuju redukce a rozdvojky porad (vzdycky ji ztratim) a mnohdy jsem se setkal se suntem. Nejcasteji to byla rozdvojka sice, ale ani redukce najsou vzdy 100 % kvalitni...
Ibanez RG321MH ---> George Dennis Mighty Mouse