Zdravím
Chtěl bych vyřešit jeden problém u prastaré hlavy Marshall VS8100 , koupil jsem tuto hlavu ,podle majitele je vpořádku reverb ,ale řekl bych ,že se prostě snažil toho šrotu zakaždou cenu zbavit ,tak ktomu napsal jak je to suprová hlava... , bohužel zajíc v pytli byl jaksi dost namaděru :/
Chtěl jsem se zeptat: podle majítele reverb má fungovat ,ale je tam odsmažený obvod s reverbem a tak je tam údajně přidělaný nový obvod v hlavě.. , prý se zapíná přes FS , konkrétně ten nejobyčejnější soundking za 250,- , takže logicky a po konzultaci s odborníkem v muzikantu.cz je to blbost , že prostě nebude fungovat s žádným FS , když to nefunguje ani s orig. FS na VS-kové hlavy. Chtěl bych se zeptat ,jestli byjste mi laicky neporadili ,kde by mohla být chyba , zkoušel jsem to proměřit měřákem ,ale nic jsem nezměřil , ani nevím kde co mám měřit.. , proto nechci kupovat pružinkový reverb nový , když nevím jestli tím něco zpravím. Zkusím ještě popátrat víc na cizích stránkách jestli něco nevyčtu ,ale sedím tu u toho 2h a nikde sem tuhle problematiku nenašel (asi proto ,že se špatně diagnostikuje.o) , stačil by nějáký základ ,co se stím stává nejčastěji nebo tak...
*pak se chci zeptat jestli je normální u typu VS 8100 ,až tak velký šum na OD2 ? a ještě větší šum v efekt. smyčce? děkuju za každou radu.
nefunkční reverb VS8100
Pravidla fóra
-
Mr.Freeman
nefunkční reverb VS8100
Sero venientibus ossa / pozdní hosti jedí kosti
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunkční reverb VS8100
Má laická rada:
1) Vrať aparát prodejci.
2) Pokud to není možné, tak když jsi schopný vyplodit tuto větu:
Považuji za zbytečné to dál rozebírat.
1) Vrať aparát prodejci.
2) Pokud to není možné, tak když jsi schopný vyplodit tuto větu:
... pak je v zájmů bezpečnosti a ochrany tvého zdraví, abys do aparátu žádným způsobem nezasahoval a dal ho elektrotechnikovi.Mr.Freeman píše:zkoušel jsem to proměřit měřákem ,ale nic jsem nezměřil , ani nevím kde co mám měřit..
Považuji za zbytečné to dál rozebírat.