Dčková struna

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Icewinter

Dčková struna

Příspěvek od Icewinter »

Zdravím, pořídil jsem si novou kytaru Fender Blacktop Stratocaster. V obchodě bylo vše v pořádku ale po přesunu domů mi začla drnčet lehce déčková struna při prázdné poloze - nejsem v údržbě a seřizování ještě tak zkušený, nicméně myslíte že by to mohlo být jen tím že se třeba pohlo něco v kobyle? Díky....
Kytara: Fender Blacktop Stratocaster HH :: Adonis Stratocaster
Kombo: Fender Blues Junior :: Roland Cube 20 XL
Efekt: Electronic Orange Vodka & Juice Overdrive :: BOSS MD-2 Mega Distorsion :: Ibanez TS7 Tubescreamer Overdrive :: BOSS DD7 Digital Delay :: BOSS TU-3 Chromatic Tuner :: Fender One Button Footswitch
Pedalboard: Gator G-Bone Pedalboard
Trsátko: Big Stuby
novic
Kontaktovat uživatele:

Re: Dčková struna

Příspěvek od novic »

Pokud drnčí prázdná struna tak bude nejspíš něco v nultém pražci (to by ale už dělalo i v tom obchodě)... je možné že je to i v kobylce... Přešel sem na svém LP z 10tek na 11ctky, seřídil sem a vse OK.. po par hodinach sem udeřil sruny E a ta zacala drncet o prazce, nultym prazcem to byt nemohlo jelikoz je skoro novej tak sem pohýbal sem s kamenem a s kobylkou, cosi tam cvaklo a bylo po problému (někde asi něco nedosedlo když sem seřizoval dohmat) :D to je jen moje příhoda.
Naposledy upravil(a) novic dne 3.03.2012 18:49, celkem upraveno 1 x.
Kytary: EPIPHONE LES PAUL BLACK BEAUTY (korea), FOKUS Les Paul (EMG 81 - bridge) AXL HEADLINER
CORT
AD810 CREMONA 1971 Dreadnought vlastní výroby
Kombo: PEAVEY BANDIT 112l TRANSTUBE, Crate Flexwave 15w
Krabička: Marshall Jackhammer, Fab Metal Distortion, NuX - Time Core Delay
MULTIEFEKT: KORG AX1500G
http://bandzone.cz/morfetamin
http://bandzone.cz/astaroth
Icewinter

Příspěvek od Icewinter »

Ubral jsem 1/4 otáčky u kamínku u kobyly a už je všechno ok... nevím teda o kolik se mi takhle zvedl dohmat ale nic zvláštního jsem nepozoroval. Měl jsem si prvně více přečíst to téma trošku pod mým - nečetl jsem ho do konce tam je to hezky popsané. Každopádně hezká příhoda :D
Kytara: Fender Blacktop Stratocaster HH :: Adonis Stratocaster
Kombo: Fender Blues Junior :: Roland Cube 20 XL
Efekt: Electronic Orange Vodka & Juice Overdrive :: BOSS MD-2 Mega Distorsion :: Ibanez TS7 Tubescreamer Overdrive :: BOSS DD7 Digital Delay :: BOSS TU-3 Chromatic Tuner :: Fender One Button Footswitch
Pedalboard: Gator G-Bone Pedalboard
Trsátko: Big Stuby
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

z 10tek na 11ctky
Obrázek
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

Zvláštní, u obou kytar mi taky něco drnčí při prázdné struně, ale neřeším to, protože přes kombo to stejně není poznat.
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“