Keyboard a MIDI převodník
Pravidla fóra
Keyboard a MIDI převodník
Ahoj, chtěl bych si v FL studiu nahrát něco přes klávesy . Klávesy mám, mají MIDI out ale přes analogový kabel , ne přes Digitální Fireware nebo USB. Tak se chci zeptat jestli není nějaký převodník co by umožnil to připojit do PC ..
Díky moc
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Keyboard a MIDI převodník
Předně se nejedná o žádný analog a ani Fireware. Převodníků je jinak spousta, ale hledal bych spíš nějakou zavedenou značku - třeba M-audio, model "Midisport" a podobné; prostě seriózněji se tvářící kousek HW od nějaké známé firmy....osobně doporučuji se vyhnout všem ostatním MIDI/USB převodníkům (to ovšem nevylučuje, že by neměly fungovat - jen k nim nemám prostě důvěru).
P.
P.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na Aukru se často objevuje tenhle: http://aukro.cz/midi-prevodnik-usb-kabe ... 27575.html
Kámoš má dva a výsledek je takový, že s něčím to funguje, s něčím ne... Tím jsem chtěl potvrdit tohle:
Kámoš má dva a výsledek je takový, že s něčím to funguje, s něčím ne... Tím jsem chtěl potvrdit tohle:
pavlii píše:... prostě seriózněji se tvářící kousek HW od nějaké známé firmy...
Hraju na kytary a mašinky
Naposledy upravil(a) nzp dne 14.05.2012 15:03, celkem upraveno 1 x.
Miluju české hudební akvárium včele s 30 revivaly Kabátů, 15 revivaly Tří Sester a 5 revivaly Divokýho Debilla!
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno podle vzhledu může ten Delock být úplně stejnej fake
ale zase tady mluví uživatelská zkušenost. Já bych do toho nešel (ale prostě z mnou výše popsaného faktu - Delock mi nic neříká).
P.
P.
na tom muze byt napsano cokoliv. v nabidce zdejsiho eshopu je to s napisem Bespeco.
Fajn, takže lepší je investovat 1500 Kč do nejlevnějších kláves .. Chápu to dobře 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
...který maj USB připojení - jo, v zásadě ano. Ale i zde je kvalita HW kolísavá (opět kromě jiného i dle známosti výrobce) - ale obvykle je to spíš už opravdu o HW spolehlivosti a mechanické výdrži než (ne)funkčnosti MIDI komunikace.
P.
P.
no ... me se nezda, ale budiz. tazatel informace dostal, rozhodovani uz je na nem. on na to bude hrat.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj. Ono taky už pak záleží i na dalších faktorech, jako k čemu všemu to chceš využít atd. Aby se ti zase nehromadily zbytečně klaviatury na stole
P.
P.