Behringer AC 108 X FENDER - Frontman F15G

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět

Jaky je lepsi???

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Behringer AC 108 X FENDER - Frontman F15G

Příspěvek od rasta_blasta »

ktery se vam zdfa lepsi??? Ten behringer ma lampu v predzesilocaci, ale toho fendra si vsichni chvai....

http://www.kytary.cz/karta.php?010701:e ... 0&ID=21339

http://www.kytary.cz/karta.php?010702:t ... 1:0&ID=960

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

o tom fendru muzu s klidem rict nebo spis napsat,ze je fakt dobrej.hral sem na neho chvilu a moc se me libil.urcite vic nez muj Marshall MG 10,keryho mam na doma.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

ZAjimalo by me, kolik watu tak mivaj ty komba ze na koncertech, z kterych to snimaj mikrakem ke zvukari..... Nevim jestli to kombo co budu kupuvot nekdy na neco takovyho pouziju, ale zajimalo by me to...

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak mikrofonem muzes snimat cokoliv.kdyz hrajes nekde na obrovsky plose (coz se ale nas asi moc netyka :D ),tak se asi musi davat mikrofon aji k 100 wattovymu lampovymu stacku. ale dobry zvukar ti asi nazvuci aji ten 15 watt,ale zas potrebujes odposlech.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Docela by mě zajímalo jestli má někdo zkušenosti s tím Behringerem. Na doma by se mi to docela líbilo. A jestli to má lampu v předzesilovači tak by to mohlo bejt docela příjemný na domácí pohrání.

Máte někdo zkušenostii.???
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

aivn86 píše:Docela by mě zajímalo jestli má někdo zkušenosti s tím Behringerem. Na doma by se mi to docela líbilo. A jestli to má lampu v předzesilovači tak by to mohlo bejt docela příjemný na domácí pohrání.

Máte někdo zkušenostii.???
Psalo se tady o tom, že ta lampa je vlastně jenom ve zkresleném kanálu a čistý je tranzistor. TO je docela na nic.
To už je lepší koupit toho Kustoma co mám já. Ten je vlastně jednokanál s přepínačem, který ti tu lampu přebudí takže tak se tam dostane zkreslení. A je tuším i levnější než ten Behringer a repro je v něm celestion + máš tam ještě lineout a výstup na reprobox. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

hrál sem na to v hudebninach na slovensku....... čistý kanál když sem si s nim pohrál byl pěknej, ale od zkreslenyho sem čekal víc dyž je v něm lampa, ale na doma myslim ze to staci
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“