Line6 Flextone

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
yorix
Kontaktovat uživatele:

Line6 Flextone

Příspěvek od yorix »

Zdravím, potřebuji hilfe bitte :-)
Co si myslíte o Line6 Flextone kombách? Měl bych zálusk na Flextone IIIXL, nebo jeden týpek by prodal starší Flextone II XL.
Hraju punkrock, HC a metal semtam :-)
Na koncerty do klubů a sálů dobrý ne? A venku bych se taky neměl ztratit :?:
A chci se zeptat jak vypadaj ty simulace, jestli je to zase tranzistorový škrčák, bo už to trochen simuluje dobře aj ty lampáče.
Díkes!!
--------------------
Epiphone LP Custom; Peavey Bandit USA; Boss TU-2, Dunlop Cry Baby, Marshall AVT50HX
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Tak v prvni rade musim rict, ze at tady lidi rikaji o digitalech co chteji. Line6 Flextone hraje super. Ma hodne variabilni sound se zkutecne povedenou simulaci vseho mozneho a jeste obsahuje efekty... Osobne jsem na jeden hral a fakt se mi dost libil. Pravda je ze od toho nemuzes cekat lampovou dynamiku a jine veci okolo toho, ale proste ten sound je masakr... Doporucuju si na to zahrat... Spousta lidi tu odmita Digitalizaci jen kvuli xenofobii ... Poslouchej tudis jen vlastni usiska
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Do kapely nepouzitelny, mel jsem III, neprosadi se..Jako kombo na doma (domaci nahravani demacu) slusny pomer kvalita(variabilita)/cena..
ze simulaci se mi libil, tusim, Matchless (orig.stoji kolem 200k;)) a Vox, jestli si to dobre pamatuju:)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“